tisdag 5 januari 2010

En dag i verkstan!


Har jobbat i verkstaden idag .Passade på då vi stängde lite tidigare än alla andra*L* Har ingen förståelse för dom som säger att vi ska ha öppet till 18 en afton .Dom flesta kunder är vana vid att aftnar stänger man tidigare.Örebro city stängde 16.00. Jag passade i alla fall på att jobba undan lite i verkstaden. Så det blev en hel del lyktor och lampor tillverkade. Trettondagen är det skönt att vara ledig IGEN inget man är bortskämd med som egen företagare*L*
Imorgon ska det bli skitkallt så gå ut är det sista jag ska göra*L*

Ha det gött !

12 kommentarer:

coyoteros sa...

hohoo..när jag tittade på dina ljuslycktor med urskurna fönster och mönster,,så kom jag att tänka på min vargtunna som står i trädgårn översnöad..
för två år sen fick jag för mej att skära ut en ylande varg i ett svarttmålat stort oljefat som jag målade vitt på insidan,,och inne i tunnan har jag satt in ett sk blixtljus som blixtrar till med intervaller,,så när det är helt mörkt ute ,så får dom som paserar se en lysande ylande varg några sek,,ilusionen blir att man bara hinner se den lysande vargen i mörkret eftersom tunnan är målat i mattsvart,,,lite känsligt nu när det trätas just om vargar,,,,personligen tycker jag att vargen är ett intiligent och vackert djur...

Krukmakeri hemjord sa...

Tycker oxå vargen är ett vackert djur som måste få finnas ...Men man törs knappt säga sånt*L*

God fortsättning!

Lina ♥ C´est la vie sa...

Hej! Vad roligt att hitta din blogg,
Ang brödet, japp jättesaftigt och gott blir det!

Galleri MochB sa...

Så finfina lyktor du gjort :O) Här är det rejält kallt nu, -29 imorse!!! Så det blir nog att sätta på sej dubbla fårskinn på golvet idag ;O)

alegni sa...

hej annbritt och tack för besöket inne hos mig.
ja, om jag bildade hushåll nu, skulle nog inga plastpytsor komma in i vårt hus, men jag kan ju bara inte göra mig av med all plast på en gång, för jag har massssssooor... ;)
brr... minus 26 hos oss - lockar inte till utevistelse direkt :/
h. ingela

homebylina sa...

Hej! Vad roligt att du tittade in till mig så jag hittade dig =)Mycket fint du gör och visar på din blogg! Ha en bra dag =)Lina

Malin - I min trädgård sa...

Hejsan!

Vad roligt att du httade till mig :-). Vilka fina ljushus du har gjort! Nu blir jag ÄNNU mer sugen på att faktiskt få klart gårdshuset, koppla in brännugnen, köpa en drejskiva och faktiskt komma igång med drejningen! Tack för lite mer motivation ch inspiration :-).

Kram M

Anonym sa...

Hejsan! Så länge sen jag var här!! Skulle kolla dina tidigare inlägg, men datorn är såå seg här, så jag får kolla in lite mer när det är ordning på torpet igen!

Hoppas att allt är bra med dej och att affärerna går bra. Jag hann i alla fall få se ett så fint bord du har drejat, underbart fint!!

God fortsättning och i år hoppas jag få en möjlighet att besöka dej!

Kram Maria

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan Annbritt! Så kul att få se dig inne hos mig :)
Tack för rara kommentaren! Alltid kul att få lite feedback. :)
Vilken fin blogg du har!!! Så kul att få följa med en dag på ditt jobb. Så duktig du är! Det där är något som jag alltid har velat prövat på, men inte gjort! Känner ingen som kan visa mig heller. Synd att vi bor så långt ifrån varandra. Annars kanske du hade kunnat visat mig ;)
Tycker det är så intressant det du gör! Måste vara svårt att forma och få till alla vackra alster. Riktig konst är det!
Imponerad är jag i alla fall.
Nu ska jag vidare, men vi hörs säkert snart igen. Sköt om dig så länge! Kram/ Åsa.

Lilla hjärtat sa...

Hej!
Vad kul att hitta hit!
Så mycket fint du gör....lyktorna var superfina!
Ha det gott
Kram A-K

Unknown sa...

Takk for hyggelig kommentar..bildene på bloggen min har jeg tatt hos Honning og flora i Danmark, men jeg har en kakkelovn her som vi brenner i daglig, den gir så fin varme. Nå har vi 20kuldgrader her, det blir derfor mye inneliv med tekoppen forand kakkelovnen.
Klem...Ellen

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Tack för titten o din kommentar hos mig! Så fint, vad duktig du är!!!!
Ha de gott! Kram Agnetha