måndag 29 maj 2017

Rottweiler skulptur i stengods..och lite galla..

Hej på er..
Positiva saker händer roliga beställningar har jag fått..bl.a denna fina rottweiler som blev en bröllopspresent. Vissa saker har man svårare än andra att skiljas ifrån .Denna va en sådan ..Supernöjd med resultatet och det ger mig blodad tand. Skickat in papper för valideringen för gesällbrev och hoppas att det ska gå smidigt så jag kan söka utbildningen till mästarbrev till hösten.
Vi har oxå anställt en tjej som ska jobba hos oss på sina lediga dagar och lov.I sommar kommer hon få jobba i caféet för det växer och blir populärare och populärare. Med Björns innovativa kaffemeny som bara finns hos oss så sticker vi ut i mängden..Coffee tonic,kallbrygd cascara och kaffe med glass affogato..glassen är handjord ekologisk och har inga konstiga tillsatser.Så roligt när kunden  står och tvekar att ta glass eller vårt handbryggda men så tar man ändå och får sen veta att det inte var sista gången dom kom till oss för godare kaffe och glass har dom inte smakat förut..Detta har hänt mer än en gång :) 

Lade ut denna bild på vovven igår..flera trodde vi skaffat hund :)
Gott betyg tycker jag nog.:)

så till sorgebarnet..

Pratade med handläggaren på Inspektion för vård och omsorg IVO idag.Lämnade in anmälan på 4 kliniker i augusti förra året .Eftersom man behandlat mig som skit från dag 1 förväntade man sig att en instans av denna kaliber ändå skulle stå över allt annat.MEN icke sa NICKE. MITT ärende hade lämnats iväg i september till en pissenisse som sen gått i pension typ årsskiftet..MITT ärende kom tillbaka till handläggare nr 1 typ nu i maj..Så nu när jag ringde beklagade hon sååå mycket för nu låg detta hos en specialist som ska titta på det hele.(finns inga specialister för min diagnos i Sverige) . Sen skulle jag förmodligen få ett s.k förslag före sommaren ..hmmm midsommar då ? ! .HUR SVÅRT SKA DET VARA..Hon sa oxå att dom är överhopade med jobb..Men det är fanimej inte mitt problem..Som ni förstår med detta inlägg håller jag forfarande på med upprättelse .. även förvaltningsrätt och patientskadenämnd för skadestånd...ja och det blir inte klart fören sent i höst.
Ha en underbar sommar kram annbritt



Inga kommentarer: