tisdag 28 april 2009

Bilen har pajat , drakrummet klart !

Man har bara tänkt tanken"tänk om bilen skulle paja nu" när man behöver den som bäst! Vad händer bilen startar inte! Man ser 1000 lapparna segla iväg. Vi behöver dessutom 4 nya sommar däck.Varför ska allt hända på en gång kan man fråga sig.Det var"bara" batteriet som rasat ..Tur i oturen. Batteriet visade sig vara ett specialbatteri för bilen är tysk importerad vilket bilhandlaren talade mycket tyst om. Så det går på 1000 spänn. Vi har fått låna en bil för hur ska man annars ta sig till Karlskoga..bara inte bilen pajar jo jo.

Nu kan jag berätta att det nya drak och fantasyrummetär klart och vi håller på för fullt och målar i det "gamla" drakrummet.Det blev en svagt grå färg på väggen som tar upp dom gråa schablonerna i taket.Golvet har jag målat vitt sen ska jag slipa fram slitningar så det ser gammalt ut..Varorna som ska vara i det rummet kommer nästa vecka om allt klaffar.

Det börjar kännas att man jobbat oavbrutet i drygt 6 veckor utan ledighet..Jag hoppas att ni ska tycka om förändringarna och komma och shoppa loss både i Nora och Karlskoga..
annbritt

Inga kommentarer: