tisdag 15 december 2009

Nyheter,Nyheter,Nyheter!


Sen leverans kom idag ..men dom här lyktorna är outstanding.Har inte sett något liknande hos någon annan.Det går att ta ur ljusstaken och ha gilleljus i den efter jul..Den är megamäktig.Jag bara dreglade när jag såg dom*L* Begränsat antal*L*Nyhet!
Kom en pall varor idag som jag väntat på.Jag springer som en skållad råtta mellan butiken och verkstan dessa dagar.Inte en lugn stund och så härligt..Ska jag dö ska jag dö ihjälstressad av glädje..ha ha ha
Helt underbara Karlskoga butiken tar oss med storm..
Karlskogabor ni är så underbara och ger oss så mycket beröm.tack tack tack!

Måste visa den med gråa ljus oxå!

Tvålkopparna mina är helt underbara .Ni kan få egen text på tandborstmuggarna!

Nu har mina små mjölkskvättar och sockersmulor fått en kompis ..Nyhet!


Billiga krokar från vår populäraste leverantör..kom in idag!

Underbara hjärtan att dekorera upp med 20:-st..Nytt

Så underbara trähjärtan med text på båda sidorna Nyheter!
ha de gött

4 kommentarer:

C sa...

Helt sjuk mycket fint Ni har!!!!!
Och teerna jag köpte i Karlskoga butiken är så ljuvliga!! Glögg och lusse te! Jag som ej gillar saffran!!! Ha där fick jag!
Ni har lyckats fullständigt i båda era butiker... Där vill man komma åter!!!
Kram
Cissi

Vit som snö sa...

Oj så mycket fint ni har!!!
Man skulle gärna ha bott närmare!
Kul att du tävlar hos mej!
Kram Cilla

Suss sa...

Så mycket fint och sen frestar du med julkaffe också. Hoppas jag är i Nora något i helgen, trots halsfluss och kakbakning. Ljusstaken är jag också nyfiken att se. Ha det bra!

coyoteros sa...

tjooho och god jul..

visst är ljuslyktorna fina och ovanliga,,å du har rätt, köper man en sån , så riskerar man inte att hela släkten har likaddana,,här uppe i nordkorea,,har vi en affär som heter ,,billiga nicklas,,som tagit hem massor med ljuslyktor,och vad jag kunde se så så går dom åt som smör,,så nu sitter halva bygden med likadana lyktor,,själv har jag inte köpt nån av just den anledningen,,däremot köpte jag en spegelljustake som ska hänga på väggen,,av en enda anledning,,,ramen och spegelglaset,,byggde sen om allt till en spegelljustake för stadiga 60mm ljus å hängde på mässingslöv på undersidan ,som glittrar när ljuset är tänt,,,,tingaling tingaling