tisdag 26 april 2011

Nu jobbas det twentyfour seven..


Det är mycket som ska klaffa nu..renovering av butikslokal,komma loss från Nora utan mer omkostnader än det jag räknat upp i förra inläggets kommentarer ,flyttbestyr (och då talar vi inte om bara en lägenhet)Bara ugnen väger ca 500kg..elektriker och rörmokare och hyra container..
I helgen var vi 4 dagar och bara körde som idioter i lokalen nästan 60 timmar..Optimister som vi är trodde vi att vi skulle hinna lägga golvet oxå..
Dom 2 vackra fönstren som du ser ovan skickade med bussgods från Skåne och som skulle in i väggen(först ett hål) samt en annan vägg som skulle reduceras med en tiger såg..tog sin modiga tid..

Här har sambon bara lossat på väven ...och kliar sig i huvet..

Visade sig ha liggande OCH stående tjocktjocka plank..(dock ej timmer) + klining som dammar nå så in i baljan (mycket kvarts där)..Dag 2 hade vi munskydd och hårskydd..På dag 4 så satt dom där i alla fall och jag ska hitta på nån smart lösning till lagningen som blev in mot verkstan.Meningen är att man ska kunna titta in i verkstaden från butiken..

I allt dammande skulle jag dessutom måla alla väggar först grunda sen måla 2 ggr..Upptäckte snabbt att grundningen va lönlös så det blev till slut 2 strykningar med huvudfärgen som heter chai(bra namn va).Jag har dessutom satt upp fusk tegel på en pelare och börjat fusktegla en innervägg..Nu har jag en vägg kvar att måla..Taket har strukits 2 ggr oxå..med en riktigt starkt luktande skitfärg....
Det vi inte hann va att lägga golvet..
Här ovan ser ni det färdiga resultatet på min frihandsmålade vägg..riktigt nöjd är jag..
Helt helt underbara Kristinehamn kommun står för materialet som inte är överkurs!


1 kommentar:

Lavendel drömmar sa...

Kul att Ni är igång!! Ska bli roligt att se "nya" butiken!!!
Kram

Cissi