onsdag 4 maj 2011

skit kommentar!

Jaha...

Då har man återigen fått en anonym kommentar från en Norabo som retar sig på min rakhet och uppriktighet och som inte heller kan rannsaka sig själv .Se kommentaren i mitt förra inlägg från "anonym"

Jag förstår att det kan vara någon av dom som nyligen startat eller lagt ner sin butik men behöver inte vara det heller.För jag tror inte dom som drivit butik i Nora många år är så här oseriösa och skriver elaka kommentarer på just min blogg.Man kan undra varför den här personen gång efter gång överhuvudtaget läser min blogg om den tycker så illa om min rakhet och uppriktighet.

Jag är väldigt rak och öppen i min attityd och springer inte med skvaller det får andra göra.Jag berättar dock sånt som jag varit utsatt för och om det är skitprat vetikatten. Jag vet oxå att det inte handlar om en massa butiker i stan utan endast 2 st för det är jag själv som sagt det. En sak som man ha klart för sig när man lyssnar på saker i andra och tredje hand som du anonym har gjort är att det inte alltid överensstämmer med det som var sagt från början..det kan en guldfisk fatta!

Sen ska man ha klart för sig att få tillräckligt med stamkunder på en så liten ort som Nora där city inte större än vivalla med det konceptet jag numera haft DET GÅR INTE hur man än vänder baken..Det fattar en guldfisk med ena fenan t.om..

Var du får att jag pratar skit om norabor det fattar inte jag då jag inte känner mer än 2 personer i staden inte umgås med någon ..så hur i helskotta ska jag överhuvudtaget kunna prata om folk jag inte ens kan namnen på!

Nu är det tillräckligt många i Nora som beklagar min flytt och tycker det är såå tråkigt och som dessutom lovat att besöka mig i kristinehamn så jag är inte orolig för om en och annan inte gillar mig..För vilken människa är 100% omtyckt..tror inte ens du är det ”anonym”.

Jag vill dessutom tillägga att jag har haft en bra relation till de flesta av dom näringsidkare som funnits i stan en del lika länge som mig dvs 25 år eller mer , som sagt alla kan inte gilla alla*L*

Kram annbritt2 kommentarer:

Anonym sa...

Heeej!!

Vad roligt med ditt besök, och det var ett tag sen =)

Här händer det grejer, flytt och allt, jag kan bara gratulera och önska lycka till!
Lyckliga Krhamn-bor säger jag bara med en så trevlig butik och affärsinnehavare! Det blir närmare för mej dessutom när jag åker över till fastlandet, att hälsa på dej!

Märkliga människor det finns, "anonym" kan inte vara lycklig! fegt dessutom att vara just anonym, att inte kunna stå upp för sin åsikt. Du är ju rak och ärlig, så vad är problemet?
Äh, anonym kan sitta där i sitt glashus och kasta sten om den inte har bättre för sej =)

Hoppas att solen skiner på er när ni pysslar!

Många kramar
Maria

Anonym sa...

Jantelagen som dominerar Nora är förunderlig. En stad där alla skall stöpas i samma form - och om man sticker ut trakasseras och frysas ut.

Sorgligt o säga, men Nora kommer stå öde inom ett par år och bli som Lindesberg praktiskt taget helt dött i centrum och sedan domineras av småbarnsfamiljer och bittra pensionärer.. Underbart.

// Hell kitty