lördag 24 mars 2012

Vår i butiken..påsken framme..äggkoppar..

Hej ...NU är det våååår...tjolahopp..
Kanalen som rinner precis bredvid mitt hus är isfri..Ett doppningpar som kommer varje år är på plats och dom är så söta..Se vilken utsikt jag har ..
Nu kan ni shoppa fina ljus och annorlunda påskservetter hos mig ..det finns lite olika äggkoppar i egen design och fler är på G.Lite exklusivare papp och plåt ägg är hemma oxå..
Min bagarcykel som jag tog med mig från Nora har sin plats utanför butiken..Blomsterförsäljaren på torget va så gullig och kom ner med blommor åt mig så jag kunde göra fint utanför butiken..
Inte nog med det IDAG fick jag blommor av 2 kunder oberoende av varandra pga av att jag fyller år imorgon..så underbara människor..
Tack Veronica & Kristina ni är för söta...
Sen måste jag bara visa vad en av mina elever kom med..En bok där "mitt hus" fanns med..och historier om vilka som haft butik i huset..Här ovan ser ni en bild då det ff var gata utanför..
och så här såg resten av gatan ut innan dom rev hela klabbet..Sparades mitt hus åt mig...hmmmm?
Lite av texten i boken här nedan..starka kvinnor har huserat i huset och det känns verkligen..
just love it!


1 kommentar:

Suss sa...

SÅåååå mycket roligt att läsa ikapp, jag har inte haft tid alls till bloggläsande på sista tiden. Dels tar jobbet väldigt mycket tid och energi, dels håller jag på att sälja mitt hus, för vi har hittat drömstället. Hoppas kunna ta med mig min kära dotter till er någon gång när det lugnar ner sig lite, men vet inte när än.
Så JÄTTEKUL att det går så bra för er där i lusasken! Jag är inte förvånad och Nora är skittrist numera tycker jag.
Tack för go´kommentar på bloggen. Hälsa Björn och Foppa! KRAM!