måndag 3 september 2012

Så va dom klara då..Lavaserien..! SEMESTER ;)))))

Så här blev dom..;)))

Tuff serie med lavaprickar i leran.bara spillt lite glasyr  på utsidan och på dom ytor som behöver vara hygieniska.Det finns müsliskålar, assietter , koppar , tillbringare i 12 olika modeller ,  tekannor i 4 olika modeller.Priser från 200:- styck.


Har lyckats dra på mig en bröstryggsinflammation (jeeesus vilket lång ord)..Doktorn har gett mig förmaaaaaningar och medusin ..Men han log lite när jag förklarade att jag va ute efter snabba fix..ingen sjukskrivning ..Han blev lite gladare när jag berättade att jag snart skulle åka bort..Om nu en storstadssemester är vila..hö hö hö..Så katten är utackorderad till sonen och sen har vi folk i huset men ingen som ska jobba i butiken..så därför..
kommer vi ha ..
Semesterstängt från kl 13.00 den 5:e september  t.om den 12 september.Vi öppnar den 13:e september kl 10.00 igen.Så nu har ni tisdagen och onsdagen  fram till lunch  att bunkra upp eller uträtta det ni kanske planerat så ni inte står utanför butiken och gråter..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Himla fina grejor. Skulle gärna gå en kurs hos dig i drejning, jag har drejskiva som jag aldrig använder, tummar allting och gör stenåldersprylar. (finns på keramik.ifokus)

Får kolla hur lång tid det tar att köra från Gbg till Kristinehamn.

/Lera

Anonym sa...

Oooo, så Fina saker Du gör!
Beundrar verkligen Din fantasi och kreativitet, dessutom skriver Du oerhört underhållande och humoristiskt! Du inspirerar!
glada hälsningar
Christina A

Änglarnas hus sa...

Du gör så fantastiskt vackra saker..och jag åker "långväga" för att shoppa hos dig!
Idag visar jag mina fina vägglampetter som jag köpte för ett par år sedan på min blogg..
välkommen att kika in :)

Kram kram Sanne

http://anglarnashus.blogspot.se/2012/09/drommarnas-sovrum.html