lördag 23 februari 2013

Tekannor teapots och mina bullar..

Hej mina vänner.. Något av det roligaste jag vet är att göra tekannor..Vad är viktigt med en tekanna jo..A/ att den inte är för tung B/ att det är ett bra flöde C/ att den inte rinner efter D/ att den känns bra i greppet E/ att den är lätt att göra ren och fylla på F/ att den har en rolig design..
   Här kommer ett helt gäng kannor alla ligger på ca 1 liter.


 Som ni ser är piparna rätta smala fram och snedskurna . För att skära piparna måste man veta hur dom vrider sig i bränningen .
Jag har ingen sil i tekanneväggen då detta inte behövs.För rent krasst så kan du inte hälla något te utom rooibos i en kanna som inte måste plockas ur efter det har dragit en stund .
Mina bullar som jag fått betyg 10+ på en skal på 10 av mina kunder är jag rätt stolt över..Det som är viktigt när jag bakar är att det inte bara ska vara sött..Man ska känna smakerna .Är det choklad  och riktiga hallon i så ska det smaka  choklad och riktiga hallon..,eller hur? Nu finns oxå en cookie med rålakrits i som blev så bra..eget recept såklart ;) Allt detta finner ni i vår butik/café

1 kommentar:

Linda Starr sa...

Lovely pots and I can just imagine the flavors in the buns.