fredag 8 mars 2013

Ny film på youtube och snart en till..

Hej allihopa.. Nu har jag blivit lite mer sams med redigeringsprogrammet för filmerna jag producerar. Förra helgen la jag ut 2 st och om några minuter ligger det en till ute..Har blivit som ett gift att filma..Lär mig nya saker hela tiden ..

Har hållit på med påsksaker i verkstan.Påsksaker som ni bara hittar hos mig..Ska bli äggkoppar,tekannefåglar (se ovan) Ljusägg,dom kläckande äggen (se förra inlägget) tandpetsharar,teservis med fjäderdekor..m.m.ugnen öppnas på måndag om allt går som det ska.

En XXXXL skål till siluettserien har oxå sett dagens ljus.Kom inte med i sista glaseringen då det va knökafullt så hon får vänta lite..

Caféet blir populärare och populärare..Vi ser verkligen fram emot sommaren då vi skrivit kontrakt med GB glass.Dom har inte bara glass , bara så ni vet..

2 kommentarer:

TantMossig sa...

Hej Annbritt

Jag skulle så gärna vilja visa en av dina filmer inbäddad på min blogg men vill kolla med dig om det är ok innan. Om du inte vill bli så "tydligt publicerad" så avstår jag naturligtvis men det skulle vara såååå roligt att få visa när du drejar ljusstakar.

kram http://tantmossig.blogspot.se/

Krukmakeri hemjord sa...

Publicera vad du vill bara uppge källan ..no problems at all..
kram