fredag 19 april 2013

Ny souvenir på G..samt kundkväll!

Hej er.Bakar buntkaka med 100 gr 64% choklad från Bechle samt 2 dl kakao från Vahlrona  samt 200 gr torkade frukter..Mastigt så det förslår men god blir den..Ska serveras i caféet imörn med frysta hallon och pudersocker.Ägget det stoora är klart .Har monterat el i den .Helfräck när den lyser måste jag säga..
Kissemiss sparbössan klar nu kan vi få plats med allt som folk skänker till vårt fantastiska djurhem..Den står på disken på dagarna och låses in på kvällarna..


I veckan Hade vi en kundkväll med ett gäng tjejer..Lika kul varje gång.Denna gången hade dom bokat en specifik kväll själva och hade detta som en intro till sin middag.Jag drejade och berättade om mig och Björn berättade om kaffe,choklad och te..Sen fick dom smaka på lite godsaker..

Detta är vårt gymnasium som ligger mitt i stan från sekelskiftet ..Kunde inte gå förbi detta utan fotade och
gjorde en egen tolkning.Eftersom den är kantig så tog det extra lång tid att göra den..Många fina små detaljer se bara stjärnan i toppen.Den ska jag göra i metall tänkte jag.Den har fått blivit bortkopplad från det stora huset sen har jag gjort extra fönster.Fick veta av min praktikant som gått där att det är ett trapphus som används..Måste finnas många som har minnen från det huset..Blir en nyhet på souvenir hyllan.Orginalet är beige med vita fönster samt ett illgrönt koppartak..:)

2 kommentarer:

Klara sa...

Vilken himla fin sparbössa!

Anonym sa...

Vilka fantastiska saker du gör!
Jag hittade inte direkt någon kontaktuppgift till dig (kollade bara lite snabbt). Jag är väldigt sugen på att gå glasering och dekorationskurs. Har du kurser i det eller funkar det om jag drar ihop ett gäng och kommer ner?
Svara mig gärna på mitt mail jennie@lindhska.se

Mvh Jennie Lindh