fredag 3 maj 2013

Planteringstider , blomkrukor...


Hej på er.. Nu börjar faktiskt värmen komma och med det lite trädgårds/balkongfix.Jag letade efter några hängkrukor eller kanske korgar till balkongen..Men hur tråkiga saker finns det därute..och är dom roliga ja då kostar dom  en tusenlapp eller mer..Men är man krukmakare så är det väl bara och dreja några så

Simsalabim så blev det terrakottakrukor med fågglar och blommor &bin. Drejade stora krukor som fått en anordning så man kan montera dom på balkongräcket..drejade stora strutar till väggen ...drejade små planteringskrukor med vattenmagasin och amplar..Så nu ni har både jag krukor och ni kan få köpa..NÄR DOM ÄR KLARA..

Håller på med en ny film på dessa roliga tekannor med
egen mugg..Det går ca 2 koppar i kannan och muggen är ca 3-4 dl.. Blev helfräcka.. Det finns 3 olika och nu håller jag på med en film i 2 delar för att visa hur dom föddes..Dom står i skröjbränningen nu och ska glaseras i nästa glasyrbränning..Idag har det bakats mandelbiscotti à la annbritt och det finns lakritskakor som jag fått så mycket beröm för..Det ska fan vara krukmakare  ha ha ha .Ha det så bra så ses vi snart igen.. 


Inga kommentarer: