fredag 15 november 2013

Mycket nytt nu..

Så var det fredag igen . Jag fattar inte vart veckorna tar vägen? Har bränt av en hel del men det är ff grejer som är julrelaterade som inte är klara..Lyktorna ovan blev en lyckträff 

Fick beställning av min duktiga praktikant Lena två barnmuggar med dubbla handtag till sina barnbarn..Gjorde ett antal för det kanske är fler som vill ha dubbla handtag med och utan bus i botten.Lena valde mus i botten..Blir en sporre att dricka upp om det är en figur som säger hej..Lena hade köpt temuggar i samma stil så självklart ska barnen ha nått liknande..Tänk va man kan specialbeställa och som inte finns i den vanliga butiken..Har ni tänkt på det?
Har fått så många förfrågningar om mina choklad muggar så här kommer en variant i brun lera .Min specialglasyr (som jag naturligtvis är ensam om) blir såååå fräck på denna lera..Blev ett annat handtag oxå som passar modellen bättre än det förra..

Ny film på tuben sen igår på mina tomtar..Drejade en XXXL variant idag som jag ska ha till mina marschaller som bara blåser ut på gatan..Vi har drag här i stan..Men nu jädrar i min lilla låda ska jag lösa det..
Min söta kisse.. Han sitter så här ibland och bara väntar på att dörren ska gå upp så han kan gå ut..Nu på vintern så springer han ut när kunderna kommer och in och in  när dom kommer och går (det blev tungvrickning) Ja ni fattar va jag menar ,eller hur?..Folk har lärt sig att sitter han på trappen så öppnar dom åt honom..
Jag stickar och virkar lite på vintern.Sen har jag gjort ett hundratal OLIKA knappar..Som blev döfräcka..Jag brukar inte gnälla på priser och så speciellt inte på hantverk.MEN behöver en gjuten plastknapp från Kina kosta 30:- styck..Så jag tog tag i saken och gjorde egna...10:- styck tyckte jag va lämpligare..

Imorgon lördag den 15/11 ska vi vara med på ett event på drevsta(Företagsområdet nästan vid MIO) i Volvo bilhall.Mellan kl 16-20..Ja ni läste rätt Lördag kväll i en bilhall..Kan bli hur häftigt som helst , eller? Ja vi och ett gäng andra entusiaster ska stå och dema och sälja..Sen ska bilhallen kränga ny VOLVON till hugade spekulanter..Välkomna ska ni vara..

2 kommentarer:

Atelje Skärvan sa...

Fina grejor som vanligt.Önskar dig en fin helg/Agneta

Anonym sa...

Fräcka knappar! Katten också för den delen ;-)