söndag 12 januari 2014

Örebro slott och skyltat om..


Hej på er..Går lite längre mellan inläggen numera..Men många av er följer  mig även på Facebook.Nu har vi städat bort julen i butiken, inventerat och skyltat om ..Idag har jag bakat shortbreads .mjuk cocoskaka med chokladtoppning , nötbomb och sist men inte minst gräddbollar som jag aldrig lyckas med..NU jävlar..Igår va det soprent i caféet när vi stängde därav detta bakande..

Har beställt labels till mina slottslyktor..TACK vistaprint för era billiga alternativ.Detta är ett visitkort jag vikt och monterat ett grovt snöre i ...Blev lite fräckt..

Dom små lyktorna ser bättre ut i verkligheten .Skulle tro att lappen är större än lyktan men det är en synvilla. Säljer dessa till Örebro Kommun och har även sålt till slottsbutiken på slottet..Vet dock inte om dom har några kvar då det är längesen dom beställde nu..Men ring gärna och fråga så kanske dom vaknar till liv..Har lite på lager nu i alla fall..Kanske finns fler i Örebro som vill sälja dom åt mig..

Drejar lite stort ibland..Fat 3,5kg 50 cm i diameter ca29 cm hög..Tänkte att jag skulle få en rejäl degskål om inte annat..Tydligen har man utifrån artikeln i Svenska Dagbladet pratat om mig i P4 radio Värmland..Hörde det inte själv men det va en kund som berättade att dom va så stolta att jag flyttat till Värmland..

1 kommentar:

Sara Brenne sa...

Hej, tack för titten på din inspirerande blogg, håller själv på och degar med lera som min son säger, är dock vassare på att skulptera än dreja, men blev så inspirerad av dina filmer att jag satt i helgen och kämpade vid drejskivan, och se tre skålar blev det. :-)