fredag 9 september 2016

Nu startar vi keramikkurserna ..

Sommaren är förbi men vi har fortfarande full rulle..
Sambon har hållit ställningarna sista 2 veckorna då jag legat inlagd 2 veckor på rehabilitering på Frykcenter i Torsby. Äntligen träffat kunnigt folk på nervskador.Vilken lycka att jag fick komma dit.Nu har jag verktygen som gör att jag kan träna rätt. Bra kommer jag aldrig bli och det har jag förstått nu.
Imorgon är det ytterligare en årsdag i denna soppa den 10/9 förlorade jag mina båda armar och tilldelades nervsmärtor livet ut.
Idag lämnade min myndighetslots in överklagan till förvaltningsrätten angående handikapphjälpmedel jag fått 2 avslag på av Försäkringskassan. Inte en enda människa jag berättar detta för förstår inte varför jag nekas detta..
INTE jag heller..

Jag har nya saker på hyllorna då jag producerat det jag orkat i sommar..Nu i veckan drar keramikkurserna igång och både jag och mina elever är taggade. Ska bli sååå kul. Vi kör som vanligt 6 kvällar en kväll i veckan.. 
WM i Faenza gick av stapeln för några dagar sedan..Hur sugen är man inte  att vara med igen när man vet att man kan dreja tillräckligt stort för att komma bland dom bästa .. Fatet ovan är 71 cm men 5 kg lera.Nästa år är jag tillfrågad att hålla en Workshop på porslinsfestivalen i Lidköping..
Det ska bli kul ...

En hälsning till alla underbara människor jag träffat på Frykcenter ingen glömd men en extra kram till min tvillingsjäl
Inger från Mellerud ...


Inga kommentarer: