måndag 24 november 2008

Måndag 24/11

Hej mina kära läsare!
Idag ska jag ställa en fråga som jag vill ha svar på.Frågan är behövs det 7 presentaffärer med samma leverantörer i en stad med 5000 invånare.

Dom 4 senaste har tillkommit det senaste året.En av dom 7 butikerna är min och den har funnits i 22 år En har funnits i 100 år en i ca 13 år.Så dom 3 har några år på nacken och har en respekt för varandras koncept.

Dom nya springer runt som yra hönor på mässorna och ska handla av våra leverantörer.Hur tänker man då?Idag får jag reda på att en av dom nystartade dessutom ska byta lokal för 3:dje ggn på ett år.Detta för att få mer ytor.Vad tänker man med då ? Nu tänker ni att jag inte har med detta och göra att det är fri konkurrans etc etc..-Javisst är det så men jag tänker inte ge upp mitt jobb.Jag tänker kämpa för att få behålla mitt jobb.Jag bara blir så pisst på att folk tror att det är bara att klampa in och sno åt sig nått som andra jobbat i flera år att bygga upp.

Fattar inte hur banker ställer upp och eller arbetsförmedlingen med bidrag etc..Det blir inte fler invånare i staden för att det blir fler butiker med samma koncept.Man slår undan benen på dom som kämpat länge och det gör mig pisst.Ska man ge upp och flytta eller ska man kämpa?

Vad tycker ni?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Förstår precis vad du menar. Kanske finns en och annan presentbutik för mycket i Nora. (Den senaste har jag inte ens vart in på..).
Men jag tror inte att du behöver vara rädd för att förlora kunder, finns väl ingen som gör så mycket eget fint som du? =) Eran butik är så fin och mysig. Gillar att ni har lite av allt, inredning, spa produkter, katte, smycken, praliner men framför allt alla egengjorda keramiksaker! Såå fina. Sen är det ju så himla fint pyntat utanför butiken oxå, man lockas verkligen att titta in =)

Krukmakeri hemjord sa...

Tack theresa
Jag hoppas att det är som du säger och att kunderna väljer att gynna dom som dom vill ha kvar!För så krasst är det*L*