tisdag 17 mars 2009

Vi bygger om i butiken!!!!

Visar på bilden vad vi har förutom vår unika och prisvärda keramik! Det finns textilier från många olika leverantörer men inga meter varor mer än i spets.Vi har inredning , innovativa köksattiraljer,mycket från det franska bonniga köket, möbler , fantasy , mängder av roliga inrednings saker till bad och toa , ett jättesortiment med ljus med tillbehör , en avdelning kropp och knopp produkter...mm mm!

Vi bygger nu om 2 av rummen i butiken.
Det som kommer ske är att fantasy rummet flyttas till den minsta avdelningen men därför kommer det inte bli mindre att välja på ..lite tuffare rum blir det!
Sen kommer det rummet där fantasyn varit tidigare bli mer inriktat på kök och alla tillbehör man behöver i ett kök samt textilier och annat kul.Vi kommer rikta oss till en yngre målgrupp lite tuffare lite roligare än det man hittar annars i Nora!
Sen gör vi plats för allt annat i det stora rummet !

Vårt koncept är inget plagiat av någon annans koncept!

Vill passa på att tipsa om stadens duktiga sömmerska Marika på tygaffären mittemot långsidan på vår ståtliga kyrka.Hon syr allt..Hon är billig och har ett fantastiskt utbud av tyger som ingen annan har i stan..Kvalitet är hennes kännetecken!

Välkomna till en snart ny fräsch butik!
annbritt
p.s vårens nya plåtburkar har kommit kika i skylten d.s

1 kommentar:

Galleri Dalhem sa...

Härligt med Er framåtanda !