lördag 2 januari 2010

Nytt år Ny signatur !


Helgerna har varit långa och lata!
Tänt en himla massa ljus överallt både för mysfaktor och för att höja värmen några grader.Kattens svans började brinna igår morse .Men sambon va kvick och få tag i honom och släcka! Kisse brukar inte gå nära ljusen för jag har dom sällan på bordet utan i hyllor och kakelugnen etc..Men nu får man nog tänka sig för lite..Kisse är långhårig så det tar sig väl lättare i en sån päls.
På nyårsafton blev vi tvungna att stanna hemma för bilen kokar när det blir över -20.Sambon som är lite av ett halvproffs på att laga mat skämde bort mig med vinkokta musslor som förrätt och här nedan ser ni huvudrätten!Vi skålade i champagne vid tolvslaget och va ute och släppte upp en khom loy! När vi står där och tittar efter våran lykta som flyger högre och högre så kommer det 3 till khom loyer dansande på himlavalvet..Dom är häftigare än alla raketer i världen.Tysta och ro givande.Har sparat några till trettonhelgen*L*Man skulle kunna tro det är UFON om man inte vet vad det är ha ha ha .Idag har vi haft butiken öppen igen några timmar. En del turister här faktiskt!Här ser ni huvudrätten som bestod av Oxfilé och potatiskaka med västerbotten ost och parmesan samt lufttorkad skinka och en enkel grönsallad .Till detta serverades ett gott rödvin! Serverades på egentillverkade tallrikar med katt tassar.

Titta och njut!


4 kommentarer:

coyoteros sa...

huuuva,,skönt attt incidenten..foppa och ljuset gick bra..

såg fresten att din ANDIÅNBILD var med i nätupplagan av NA.....ny branch kanske!!!

annika sa...

Whoops vilken tur katten hade! Det verkar som om ni hade en god nyårsafton precis som vi. Skönt att åka lite skidor sen efter alla gotter som har slunkit ner i min mage. Just det,vi var inte så långt från Nora då vi var i Skrikarboda. Hinner du med någon skidtur?
kram annika

Hemma hos lilla mig sa...

Åhh, vilken tur att det gick bra för katten. Lär stanna en stund här för att läsa och njuta av allt fint.
Lägger till mig som följare i din blogg så jag slipper att missa något.
Kikar snart tillbaks.
Önskar dig en fin kväll.
Kram

leontina sa...

ÅÅÅååhhh, vad det där såg gott ut, alldeles otroligt! MMmmmmmm, avundsjuk!
Vad är det ni släpper upp i luften? Khom nånting? OCH, hur gick det med svansen? god fortsättning!