fredag 5 mars 2010


Hej mina bloggvänner!
Kolla min istapp!

Detta är utsikten genom dörren till butiken.Trappan till vänster är in till min trevliga granne Mari skor(skitsnygga skor) och butiken snett upp till höger är en norsk tjej som heter Bakkom som driver en boutique.Hon har mycket snygga kläder men inte i min storlek:(.Vi skulle verkligen behöva fler klädbutiker i stan speciellt nu när en av dom stora gått i graven.

Har funnits 4 klädbutiker till i stan tidigare.Nu poppar det bara upp presentaffärer trots att vi bara har 5000 inv i centrala Nora och ingen verkar bry sig om vad som finns förut.Dessutom är det ingen som vill samarbeta .Jovisst ja det va nån som nämnde nått om nått nätverk men det är svårt att samarbeta med folk som slår undan benen på en! Det går inte först att ställa till det för dom som varit längst i stan och sen tro att vi gladeligen ska samarbeta och hjälpa dom som är nya.Då börjar man lite i fel ände!

Jag har berättat tidigare om den leverantören som valde bort mig som kund efter dryga 10 år som kund .Bara sånt gör att man inte vill vara med i nått nätverk.För det finns väl ingen som skulle bli glad att bli behandlad så även om det nu va leverantörens val så måste även den som beställer ha lite bakom pannbenet och förstå vad det kan bli för konsekvenser i långa loppet!Min baksida.Kolla mina utställningspodier! Jag har just nu en pågående utställning i snö*L*

8 kommentarer:

Birgitta sa...

Vilken häftig istapp och det är väl ett vårtecken. Bara istappen inte ramlar ner i huvudet på någon. Lilla Nora är liksom en vit fläck på kartan för mej. Har bara åkt rakt igenom en gång i somras. Ville gärna stannat, men det var en söndag och då finns väl inte så mycket att se. Dina nya ljus är ju bara så himla fina, så du har nog bytt upp dej. Men tråkigt när gamla affärer försvinner och det bara kommer presentbutiker.
Nu hoppas jag att du får en fortsatt mysig fredagskväll.
Kram Birgitta

lillan sa...

Oj! Den istappen skulle man verkligen inte vilja ha huvudet. Man otroligt vacker att titta på!
hälsar
Caroline

Butik Östergården sa...

Hej!
Just uppkommen ur soffan!
Skönt att bara sitta och inte göra något. Skönt att du fått ordning på din tand. Var själv hos tandläkaren i torsdags, jag hade tur att det bara var lite tandsten som behövde åtgärdas.

Du får väl öppna klädbutik i Nora också med lite större storlekar.

Nu är det bestämt att jag och dottern åker till Örebro på onsdag i nästa vecka. Vi åker tidigt för vi skall träffa en ny leverantör. Jag hoppas vi hinner åka upp till dig också, skulle vara så kul att få se din butik. Det är alltid så inspirerande att se hur andra har det.

Ha det gott!
Kram Helen

coyoteros sa...

vilken istapp???

svårt att se för all is som skymmer...

Annbritt Schmützer sa...

coy det är det som är istappen*L*

Helene , Jag har drivit en av dom större klädbutikerna i staden i 8 år men det gick inte att få igång det.Det handlades bara när det var superduper rea.Hade mellanprisklass och upp till strl 50.Men att ha en överhettning av presenter är lika korkat det ,kommer inte att gå:(

vi ses på onsdag om inte tidigare;)

coyoteros sa...

ahaa,,den där största,,ä dä en istapp,,trodde det var ett isberg som glidit ner från det välisolerade taket,,och blivit hängande !!!!!!!!

Lisas torp sa...

Ja, vilken vinter vi har! Undrar just när den tänker ge sej!
Men vackert är det ju, speciellt när solen skiner som den gjort senaste dagarna!
Svinkallt idag också -12 i Sthlms innerstad- och då ÄR det kallt!

Ha en fin söndag!
Lisa

Britt sa...

Det var en maffig istapp, hoppas ingen går under den när den ramlar.
Är alltid tråkigt när affären försvinner, och nya ploppar upp något år och sedan försvinner dessa oxå.
Ha en fortsatt skön helg,
Kram Britt