torsdag 4 mars 2010

Min älskade katt och tandrapport!


Hej mina bloggvänner!
Har nu varit hos tandläkaren idag och fått min tand rensad.När nu bedövningen släppt så känns det mycket bättre .Kommer väl ta några dagar innan den lugnar sig helt.När jag satt där i stolen så säger tandläkaren -Har du fått någon prisuppgift på detta? -Nej svarar jag.-Ja , med det vi gör idag och det vi kommer att göra nästa behandling kostar ca 3500:-.Hick,Hick,Hick känner man då! Visst det är dyrt med tandvård men just den tanden jag lagade får man betala 100% på för den är inte rabatterad.

Man kan ju undra varför tugg tänder inte är rabatterade utan bara tänder som syns.Tugg tänderna är ju ändå dom man måste ha för att tugga maten. Tandvården är ett helt sjukt system .Man måste laga för tandproblem gör dig handikappad kan du inte laga kan du varken jobba eller äta ordentligt .

Sätter in en bild på min älskade katt som nu är med mig hela dagarna i butiken.Han avskyr snö och kylan.Det är skönt att ha nån att gosa med när man jobbar ensam .Synd bara att han inte kan prata oxå!

3 kommentarer:

coyoteros sa...

jo katter kan visst prata,om det gäller nått viktigt,,min katt gillar inte heller kyla,,men när han blir nödig ,så tjatar han tills han får gå ut,,å efter en ca en timme kommer han in,,,,,,å vet du vad det färsta han gör !!!

jo han går direkt till ,,lådan,,å lättar på trycket...den filuren,,sen går han å läggger sej ,precis som inget hänt...mmmm

Gudrun sa...

Usch så hemskt, men men tänderna behöver vi ju ha så det är väl bara att se glad ut även om det svider. Man får vara glad så länge man kan betala. Skönt att slippa värken.
Gullig katt du har.
Ha det gott.

Anonym sa...

Hej Ann-Britt!

Ja nu har jag hittat din blogg sida. Jättefin!
Kul att läsa om vad som händer!
Hoppas att allt löser sig...
Och att tandvärken försvinner :-(

Ha det bra och sköt om dig!

Kram/ Pernilla