söndag 13 juni 2010

Lite modellande!


Hej mina bloggvänner!
Dagen har varit lugn ,alldeles för lugn*L* Vi skulle ta en tur med cyklarna jag och sambon men efter bara ett par kilometer började det komma stooora droppar från himlen.Eftersom jag varit katt i mitt tidigare liv så vände jag kvickt , kvickare än sambon och han bara skrattade åt mig..Jag trivs inte med att bli blöt och jag ääälskar sovmornar *L*
Det blev en tur till vårat lilla plantage i Nora Tahiti för lite blominköp , vi tog bilen ha ha ha ..Hittade det jag skulle och när vi kommer hem vräker det ner så det va väl tur jag inte cyklade till Tahiti..Skulle ha sett rätt roligt ut ..dränkt krukmakar kärring ha ha ha .
Sätter in annonsen som ska vara med i turistbyråns broschyr! Skitläcker bild som min praktikant tagit ,är hon inte en proffsfotograf så säg!
Om turisterna kommer så hoppas jag dom tittar mer på krukorna än mig "rodnar"
Skämtar lite för dom som inte fattar*S*


2 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Sicken snygging!
Den annonsen borde väl gå hem i Nora. Din cyckeltur verkade inte så lyckad. Håll tummarna att det blir fina cyckelturer längre fram i sommar. Nu går jag och tänker att efter midsommar blir det fint, det måste det bli....

Här har vi haft en toppen helg!
Fast nu känner jag mig slut. Imorgon skall vi styla om utanför butiken. Skall gå och rota i alla uthus och se vad jag kan hitta något kul att pryda det hela med.

Hoppas du mår bra! Reta dig inte på alla dumhuvuden, Nonchalera dem bara.

Kram Helen

coyoteros sa...

hhmmmm..harkeel..vet inte vad man ska tro.

det är väl klart att det är lite annorlunda och uppsendeväcknde,att se en dam ligga bland thekannorna när man tittar in i butiken,,åsom destutom ligger å håller i ett av kannlocken,,med ett finurligt leende..

mark splitz gjorde liknande bilder ppå 70talet om du minns,,fast han låg på en tigerfäll å klippte med ögonen...tjooohooo raitan taitann.