tisdag 22 juni 2010

Utställningen ej fotad håll till godo med förra årets !


Usch och fy på mig ..Har försummat denna blogg men det har varit pga utställningens förberedelser. Har inte hunnit fota något ännu därför bjuder jag på bilder från Utställningen jag hade på Örebro slott för drygt ett år sedan!

Jag har jobbat och jobbat med allt som skulle fram och det blev så himla bra.Allt stämmer med känslan jag vill förmedla!

Jag har även fixad en liten miniutställning i min väninnas skyltfönster (salong style) uppe på gågatan bredvid apoteket(går inte att missa).Där står mina 3 keramikbord med lite härliga tillbehör.. Att få skylta där är guld värt då det är viktigt att synas lite överallt..


Jag vill bara tillägga att utställningen i min trädgård kommer inte ha öppet midsommarafton och måndagen den 28/6 då jag har min son som jobbar åt mig då.Vill inte riskera att något går i kras och han drog en lättnadens suck när jag sa detta! Vi kommer vara i Göteborg över midsommar och sonen är hemma och håller ställningarna..
Obs Bladet &Bönan vår butik i Karlskoga har sommarstängt fr.om midsommar t.om den sista juli! Jag behöver min sambo i butiken i Nora nu*L*


2 kommentarer:

Noll54/Eva-Karin sa...

Vill önska en glad midsommar!

Javisst var programmet sänt bara i Värmland ,,,en hel vecka var fyrtionde minut,,, jättekul och bra respons!

Må väl!
E-K/noll54

Lilla Rummet sa...

Hej!
Det var ett bra tag sedan jag skrev här, har bara blivit att jag läst pga tidsbrist.
Är det karaffer de tre kannorna som du visar. De vär jätteläckra. Har du sommaröppet någonstans om man skulle ha vägarna förbi i sommar.
Vill även önska dig en härlig midsommarhelg.
Kram Britt