onsdag 13 oktober 2010

Nöjda kunder!


Hej därute i cyberrymden !
Har tömt en ugn åt en mycket nöjd kund.Öppnade butiken kl 8,15 för att denna familj skulle hinna få med sig denna specialbeställda bröllopspresent på flyget.Den ska ges till ett par där han är radiopratare och hon är journalist..Så glada så nöjda blev dom..Det är lika roligt varje gång att få göra specialare..

Här sitter hon vid sin laptop*L*

Här sitter han och pratar ut i etern*L*

Lite nya klämkannor modell 1 liter kom ur ugnen idag .Blev riktigt fräcka och blir dom lika poppis som muggarna får jag jobba häcken av mig!

Den vita med rött hjärta!

Under tidspress skapas nya saker skulle bli ett helt annat mönster..ha ha
Nedan ser ni det jag drejade på show drejningen i Skövde hos Helen som har butik Östergården..


Till sist vill jag bara kommentera den fega anonyma kommentaren i förra inlägget!
Jag är nog en av dom som gynnar stadens butiker mer än genomsnittet men naturligtvis handlar jag det jag inte hittar i Nora på andra ställen.Dom ovanliga sakerna hittar du inte hemma .Jag gör reklam för det jag tycker är bra bl.a Silkes nya bageri som öppnar i helgen i Nora..
Upplysningsvis kan jag oxå berätta att folk åker många många mil för att handla hos mig vilket du /anonym inte riktigt fattar.Jag skulle väl aldrig ha överlevt i alla år om jag inte sålt/säljer så det brakar om det.Kan säga att jag har kollegor i branschen som är lite avis*L*
Förstår av vissa ordval att du är en och samma som skrivit och spytt ur dig galla tidigare. Jag blir bara full i skratt för det är både omoget och korkat att hålla på så här.Mig kan man inte skrämma till tystnad .Jag har åsikter och jag skriver inte om skvaller utan bara om fakta.Jag står oxå för mina åsikter som synes.Du/anonyme får väl skaffa dig ett liv istället för att sitta och reta dig på mig..ha

p.s kramen är till er andra d.s


8 kommentarer:

ingersord sa...

Bra sagt/skrivet och framförallt bra tillverkat!!! Tror ta mig tusan att jag ska åka till Nora till sommaren för att köpa lite keramik, nu när jag inte tillverkar själv längre... Hundra mil är väl inte sååå långt....
Dreja på!

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Det är ingen fara trappan leder upp till tornet,så där blir inga stora möbler.
Ha det så bra,kram Agneta

Marie//Tekla Maräng sa...

Hej Anonym i förra inlägget.
Först undrar jag varför läser du AnnBritts blogg om den stör dig så?
Men jag tror nog att du läser även detta jag skriver för du verkar ha ett så litet liv omkring dig så att små saker blir STORA. Jag måste säga att jag blir sugen att åka till NORA på grund av just Krukmakeri hemjord och dess fina alster och för att besöka ett kafe hon skriver gott om som snart skall öppna med stenugns bakat bröd. Även Noras julmarknad skulle jag gärna besöka och har du sett hon är även öppen för att någon annan kan sälja sina alster i hennes butik. Det kallar jag att hjälpa lokala förmågor.

HEJ ANNBRITT förlåt men jag var tvungen att få ur mig det här ovan för.
Vad läckert med laptopen och killen som pratar ut i etern.
Gillar den där kannan du showdrejade hos Helena.
Har funderat här hemma och kommit fram till att jag vill köpa ett sådant där ljushus i grönt med svart tak samt undrar vad en sådan där Kanna kostar som du drejade hos Helena?
Kramar:O)

Marie//Tekla Maräng sa...

Skratt jisses var den kannan SÅ stor jag som vill ha en på ca 1 liter.
Då beställer jag gärna en klämkanna i den översta färgen och ett stort ljushus med täta takpannor.
Oj måste iväg och jobba.
Kramar:)

Krukmakeri hemjord sa...

Fixar det *L*

LjuvligtLantligt sa...

Du är mitt trognaste fan o jag VISSTE att du skulle gilla det inlägget ;)
Vilka fina verk..vill ha allt! :)
Kram Git

ingla sa...

Under rubriken Nöjda Kunder passar det verkligen för mig att skriva en kommentar!!!!
TACK TACK TACK för all spontan hjälp jag fått av dig sedan jag flyttade hit. Varje gång jag slinker in för att titta på dina vackra saker går jag från butiken med något nytt tips från dig om Nora-trakten. Du hjälper mig även rent handgripligt med paketskickning och annat.
Du anar inte hur tryggt det är att veta att om det kniper kan jag fråga dig om tips och råd!!!!
Att du sedan gör vackra saker som jag kan använda i min vardag - ja, det är ju verkligen grädden på moset!!
Tack!!

Krukmakeri hemjord sa...

Tack alla ni som skickar snälla ord..Jag kan säga att jag inte känner mig som en sur kärring som vissa tycker..Jag ställer upp och hjälper till så mycket jag bara kan och ibland lite till..det sitter i ryggmärgen när man har ett serviceyrke*L*
kram på er!