fredag 7 januari 2011

Hoppsan va tiden går fort..!!


Har tänkt skriva i flera dagar och så har det kommit nått emellan.Suttit 2 dagar i rad och njutit av miljöerna i Tv serien "Svärdet&Spiran" Medeltid är bara så inspirerande*L*
Har inventerat hela butiken och skyltat om till vanlig vardag i alla mina skyltfönster denna vecka..Så nu är vi på spåret igen!


Vi var en sväng till Kristinehamn i nyårshelgen och åkte runt och tittade på staden.Finns mycket fin gammal bebyggelse och där ligger en hel del gallerier och hantverkare samlade men ingen keramiker*L*
Tog en tur ner till Konstmuseet och pratade med Agneta Andersson OS-medaljören som driver café där och hon tyckte att vi skulle prata med kommunen..
Sagt och gjort och vilken respons vi fick..
Snacka om att där satt det inte mycket i kläm ..Vi skulle bli lotsade runt på orten för en visning av vad dom kunde erbjuda..
Kul som skrutt!

Nora trettonhelgen vräkte snön ner och vi kom inte ut genom vår ytterdörr!!

Här visar vi lite tomtar ..bättre sent än aldrig men dessa säljer året om gissa om dom är effekt fulla..
Har en ny modell av lampa och en lykta som jag att bränna i dagarna som blev hur fräcka som helst..Har skurit ut en hel liten stad i varje ..lyser så hemtrevligt..


4 kommentarer:

coyoteros sa...

kristinehamn är en fin hamnstad med betydligt större vyer än nora hoppas några i komunen läser ditt innlägg ,så kommer dom nog att fatta vad dom går misste om erfarna krukmakare växer inte på träd precis,,hoppas dom nu ändrar sej å gottgör allt trubbel och dumheter dom ställt till med...mjaouuuuu

lovefriidrott sa...

Hej vännen, blir så ledsen när jag läser dina inlägg:( och herregud så ni renoverat,,,,vill ni komma hit? :)

Älskar dom där söta tomtarna:)

Hade en fundering. I lördags när jag var här i Simrishamn o strosa omkring så såg jag i ett skyltfönster massvis m olika ja vad ska man kalla det,,,behållare till vindunken. Eller man sätter i vin påsen i en slags urna,,,fattar du vad jag menar?;)
ja hur som helst så undrar jag om du gör såna. Isf kan du ju höra av dig till mig.

Nej nu ska jag sova,,,jobbdag i morrn:)
Kram Sari

Suss sa...

Det låter lovande med Kristinehamn och dit är det faktiskt pendlingsavstånd, så hoppas det kan vara ett alternativ.
SNÖ har vi som sagt gott om - överallt! KRAM!

Krukmakeri hemjord sa...

Hej Sari
Jo jag gör Bag in box behållare om du vill ha..Finns nog inget jag inte kan göra*L* Sen handlar det om storlek och pris!
Skulle jättegärna välja Skåne om det inte var för butiken i Karlskoga som vi startade upp för 1,5 år sedan*L*..jag har bekanta som driver butiker på landet en del går skitbra en delo sämre .Så det konceptet tror jag på bara man vågar satsa..
Hör gärna av dig