lördag 9 april 2011

Keep practicin som John Leach säger!


Något som jag verkligen skulle vilja lära mig är att skulptera ansikten och då så likt som möjligt..Är väldigt fascinerad av Philippe Farout som har bilder på Youtube i ämnet..
Nu är jag så ödmjuk inför detta att jag säger att jag är amatör *L*..
Man kan ju inte va bra på allt*L*

Nått som jag upplever svårt är ögonen ..Får inget liv i dom därav har jag lämnat 2 hål där ögonen ska sitta..Jag gör exakt som det visas men det blir inte bra..
Näsan däremot får jag till på en gång..

Måste bara visa ett tryck på en bebbe jag gjort i veckan..När jag fotade kom varenda linje fram och det blev så häftigt..Ska se om det går att skriva ut den till föräldrarna*L*

Imorgon åker vi och tittar på lägenheter igen i Kristinehamn..
Vi har fått nyckeln till lokalen så vi ska dit och mäta och skriva upp det som dom ska hjälpa oss med i material..

5 kommentarer:

Suss sa...

Lilla "bebben" var jättefin, vilken rolig ide.
Att ögon är svåra att göra i lera kan jag lätt föreställa mig, låt dem blunda......
Hoppas ni hittar något fint och bra ställe att bo på, tänk på att Foppa måste få ett ord med i laget också... Lycka till! Kram!

Linnea Silversmed sa...

Tittar in ibland och tycker du gör sååå fina saker! Vi har bestämt att vi ska ha ett par gröna äggkoppar från dig, men vi vet inte hur och när du har öppet i Nora nu?

Och du.. stort lycka till i "Lus-aska", det är en jättemysig liten stad jag själv bott i som tonåring! MYSIGT!

Ha det gott,

Linnea Silversmed

Butik Östergården sa...

Fina avtryck av små fossingar och händer. Tycker att du lyckades bra med ansiktet tycker som föregående, strunta i ögonen.

Hoppas ni snart finner en fin lägenhet, det blir fullt upp nu framöver kan jag tro. Jag kan bara önska er lycka till!

Å du håll dig till sanningen! Snygg det var jag för 25 år sedan.
Men jag lider inte av det, fast jag gillar inte att vara med på bild de flesta bilder som tas här i huset av min man på mig, åker direkt i papperskorgen.

Kram Helen

Lillemor sa...

Hej AnnBritt!
Måste bara berätta att både te och tanpetskatten som jag köpte hos er när jag var hemma i början av månaden blev mycket uppskattade hos de som fick det.
Skönt att det har ordnat sig med lokal nu och jag kan bara önska er lycka till. Nora vet inte vad de kommer att förlora när ni flyttar.......

Stina sa...

Hej AnnBritt!
Vi är supernöjda med sonens avtryck, det blev kanonfint! Kul att vi tillsammans kom på utformningen =). Och som du sa, det ser ut som att avtrycken "buktar ut". Tack ska du ha, vi återkommer när vi fått syskon till E =). Lycka till med nya butiken!