torsdag 21 april 2011

Nu är det spikat 30/4 stänger vi i Nora


Hej mina bloggvänner!
Nu är det spikat
Vi stänger Nora för gott den 30/4
Vi hoppas att vi oxå kan komma loss från kontrakten den 15/5 som vi blivit lovade av norabostäder/Peter Vogler på ett möte för 3 veckor sen (har vittne på det) man får aldrig vara nog försiktig.
Mycket fina saker finns kvar på halva priset bl.a ovan visade vinset..


Hela påsken kommer gå åt till att rusta upp mina nya lokaler i Kristinehamn.Det ska bli så jäkla roligt att få skapa en ny butik från scratch ..
Vi har golv,färg och virke hemma så nu kör vi
GLAD PÅSK mina vänner..
Kärringen lever!

Jag fotade denna i Vänern..
Döpte honom till Fredrik!


5 kommentarer:

coyoteros sa...

lycka till med flytten,,tråkigt tycker jag,,

nora tappar lite av sin charm..

undrar vad det kommer att bli nu ,,,för ett krukmakeri är ju jättesvårt att ersätta med nått lika fint...möjligtvis om det kommer en riktigt duktig silversmed..mjaouuuuu

Krukmakeri hemjord sa...

Man har lovat bort lokalen till kontor bakom min rygg..trots att dom vet att jag ville ha ersättning för att jag gjort om dagiset som va i huset till hur det ser ut idag..Har lagt ner 350 000:- :- på bara det!Med tanke att jag även förlorade 280 000:- i förlikningen med Norabostäder så borde man skämmas...

Så jag tror dom fullständigt skiter i om jag flyttar!

Lillemor sa...

Snyfft, det är riktigt trist att du inte orkar vara kvar i Nora....
Var ska man nu gå om man vill hitta det där lilla extra att ge till någon som redan har allt????
Extra kul har det varit att kunna köpa presenter till vänner här i Sthlm när man inte har vetat vad man ska hitta på annars.

Lycka till med allt det nya!

Marie//Tekla Maräng sa...

Oj vad ni har jobbat i med nya lokalen. Så vackert den ligger där vid ån. Gillade väggen som du har målat på frihand den känns levande och nära till din keramik på något sätt.
Tror att ni kommer att trivas bra där i Kristinehamn och kunder tror jag klart kommer att strömma till när dom väl får nys om er.
Kommer du att bo där i dom kvarter också?
Kramar:)

Krukmakeri hemjord sa...

Hej tekla ..
Vi har fått en jättelägenhet på 2RoK mindre än 2 minuter från butiken..Vi har utsikt mot forsen och parken åt ena hållet och har balkong i söderläge mot en lugn innergård..Ska bli skönt med mindre att städa..Känns som om man är tonåring igen..
kram kram