torsdag 19 maj 2011

Många häftiga inredningsdetaljer kommer det bli!


Jisses va tiden rusar iväg..
Detta va för 2 veckor sedan.Jag hade ju fått tag i så häftiga fönster på blocket.Skickades från Bjuv till mig per buss och nu har min sambo skurit ut hål i väggen mellan verkstad och mittersta rummet på butiken ( se tidigare inlägg) för att man som kund ska kunna kika in i verkstan och se att sakerna tillverkas på plats..

Satte tegel runt dom istället för lister..smart drag då varken jag eller sambon vet hur man formar en list till sånt här..Blev riktigt nöjd med resultatet.Åt andra hållet ska det gipsas så det ser ut som i ett stall..Ska det va miljö så ska det..

Man kan inte tro att detta ska bli en butik och som ska öppnas om en vecka..Men det är målsättningen..Vi prioriterar butiken då min ugn blev skadad i transporten så ny ugn är beställd som kommer om 3 veckor..Vi får hoppas att det vi har i varor räcker till några veckor..
Vi kommer starta upp med minst 100 sorters te och 15-20 sorters kaffe från några av skandinaviens bästa special kafferosterier..
Kan säga att lägenheten är inte prio ett just nu så där lever vi kartonger...ett tag till..
Inte så roligt att behöva planera att tvätta i tvättstuga jag som aldrig varit i en allmän sådan..skickar nog ner sambon dit när trosförrådet tar slut hi hi hi hi hi


5 kommentarer:

eWa sa...

Grattis till underbara fönster från Skåne :) Tycker detta blir hur bra som helst, härligt att kunna se in i verkstan...jag tror det blir en riktigt skön upplevelse att komma in i din nya butik...triggar igång köplusten !
Arbeta inte ihjäl dig bara utan ha en skön helg !
Kram

TantMossig sa...

Tjusiga fönster!
Roligt att få följa denna "resa" med den nya butiken. Önskar dig all lycka till.

Anonym sa...

Man kan också köpa nya trosor har jag hört, eller helt enkelt gå utan *asg*
Det ser ut att bli jättefint...ser fram emot inflyttningsfesten!!!
Kram din bästa marianne vid havskanten

Suss sa...

Nu blir jag jättenyfiken och sugen att komma när ni öppnar. Så mycket te och KAFFE och allt nytt. Hoppas det blir en bra premiär! Hur mår Foppa???? Längtar han efter mig?
Kram och lycka till med öppnandet!

Anonym sa...

Välkommen till Kristinehamn! Det var syrran i Blekinge som också är hantverkare, som tipsade mig om din sida. Har inte hunnit läsa så mycket ännu men jag kan lova att värmlänningar är helt underbara människor som är lätta att lära känna. Är själv utböling från Skaraborg och maken från Småland. Bott här sedan 8 år tillbaka och stortrivs. :)
Välkommen som sagt och jag kommer att kika in i din butik så snart du öppnat - hoppas lokalblaskan gör el. gjort reportage om dig?