fredag 26 augusti 2011

Norge & banderoll!


Sambon säger att jag går runt med banderollögon..he he..och det gör jag nog..för nu har vi fått upp nr 1..och jag har fått tag i en ny vägg på andra sidan staden för nr 2..
Så igår beställdes 2 små banderoller och en XL banderoll samt 100 rabattkort i vykortsformat samt 250 visitkort samt en stämpel från Vistaprint allt ihop kostade 921:-
Ja ni såg rätt 921:-

I helgen va vi i Norge . Låter som en lååååång resa men det är faktiskt bara 25 mil till Fredrikstad som är en bit in i Norge.Vi har 15 mil till Norska gränsen.Det va en upplevelse att köra in i detta land VILKA JÄDRA VÄGAR..och dom som är så rika!!!
I Fredrikstad besökte vi gammelbyn ..liknar Wadköping men 5 ggr större.Här ser ni keramikverkstan som låg i ett hus från 1600-talet..Helt otroligt!
Skapelser som va helt fantastiska ..skulpturer!
Jag kan ju säga samtidigt att jag är svårflörtad *L*


Så himla roligt att få se min bloggväns grejer(ligger i blogglistan).Dock bara i skyltfönstret men oj va jag tjoade till när jag fick syn på dom..lika fina IRL som på bild!

Blev en tur ut med Toms båt "den lilla".med skräckblandad förtjusning följde jag med.Ni skulle sett valrossen som skulle ta sig upp på bryggan efteråt....JAG!

Här är turtur duvorna vi besökte på Toms födelsedag..Min bästaste väninna sen 41 år tillbaka och hennes prins..


3 kommentarer:

Suss sa...

Häftig reklam för krukmakeriet, bra idé tycker jag.
Norges vägar har vi också upplevt i sommar. Europavägen vi åkte på hade inte ens vägrenar, än mindre omkörningssträckor. Bara att bita ihop, för att strax efter bryta ihop. Så är det bara där borta och ändå åker vi dit.
Hunden var jättefin, men han är ju inte katt för det!
Ha en skön helg!

Martin sa...

Snyggt! Kolla även på skyltab.se dem gör jävligt snygga banderoller i flera olika storlekar!

Anonym sa...

DU var inte så lik en valross Annbritt, mer ovig kanske, men det är högt till bryggan från den båten *L* lite roligt såg det kanske ut men....jag vet ju att du gjorde det för att roa oss andra
Kram och många hälsningar från Norge och bergfolkets regniga land *brrr*
Marianne