fredag 18 maj 2012

Medeltid och nya café bilder

Hej gott folk..Detta med att lägga in bilderna så att dom kommer i den ordningen jag vill DET FÅR JAG SKITA I..Så nu får ni hålla tillgodo med dessa och sen får jag förklara varför..Två av dom nya tak olje lamporna med 3 vekar blev riktigt grymma..
Lägg till bildtext
Så här såg det ut igår morse när jag plockat ner all keramik och flyttat det till andra platser..Hyllor har fått nya ställen att stå på . Min fina spegelbyrå ska agera avlastning för servetter ,socker etc där ni ser korgen med havre står..Lådorna på väggen har hängts om och sen har mina trådhyllor som jag hade i Nora fått nyrenässans..Började morgonen med att riva ner en hylla som låg lite lös där 50% kraschade.

sen mitt kavlade hus som jag inte vet om jag vill sälja..he he blev som ett litet sagohus..Vad skulle ni betala för ett hus i denna storleken 45-50cm hög..
Mina små burkar med husvagnsknopp blev så söta..De som skulle få dom har kommit ner till verkstan idag i en strid ström..Blev väldigt go reklam..
Så här blev café rummet när alla stolar och bord kommit på plats..keramiken är flyttat till 3 av mina trådhyllor mitt på golvet hyllorna  bildar en vägg (se till höger i bilden).Fick inte rum med alla bord men stolarna fick plats.Imorgon ska disken byggas om så vi får en pour over del som mina nygjorda kannor ska få plats under.Vi kommer brygga kaffet direkt i keramikkanna till varje kund . Inga tråkiga glaskannor som man aldrig vet hur länge dom stått på värmeplattan..Man kommer även bli serverad i bistro och aeropress..Även mina egna bryggtrattar ska testas.. Är det NÅGON där ute som vet hur man hanterar bilderna..Ska man skriva direkt man lagt in bilden eller.jag vill ju gärna se så att allt är med först..Tar tacksamt emot tips..
2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ju fantastiskt bra ut, önskar ni får massor av gäster.
Angående huset, så är det väl kvm pris på hus, så vad kan det då bli?? : )
Kram marianne nu i Norge

Anonym sa...

Jättegulligt fik. Och så låter det så himla seriöst, för riktiga kaffe- och tefreaks. Mums! Önskar att jag bodde i närheten.