fredag 11 oktober 2013

Funderar på denna blogg..

Hej igen..Ni som läser min blogg.Vill ni att jag fortsätter? Får inga kommentarer men ser att ni läser.Ingen feedback gör lite att man tappar sugen.Här en bild från slutet 80 början 90tal.På den tiden jobbade jag i en garderob på Kungsgatan 20 min första lokal i Nora. Lager ja det hade jag hängde runt rumpan då det va trångt.Syrran som jobbade hos mig då fick backa in på toan för där stod det torkade blommor i parti och minut..Det va tider det.. Snygga bruna kontaktlinser hade jag på den tiden och permanentat hår som va sååå modernt..

Två stora fat kom ur ugnen i veckan ..Båda gick åt skogen ..Men fina i glasyr och design..


XL stora hänglyktor oxå på nyhetssidan..Medeltidsinspirerade..

Sen fick min klocklampa äntligen bli monterad..Lööve it..KEA ur hjälpte till med visare och annat..Hjälpsamma butiksägare finns det gott om i Kristinehamn.. Hoppas få veta hur ni vill ha det !6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill gärna att du fortsätter blogga!! Jag tycker du gör så fin keramik men jag är väldigt dålig på att kommentera. Ska försöka ge mer feedback till dej :-)

trädgårdsdrömmar sa...

Sluta inte med bloggen.Jag tycker det är så himla kul att se alla dina nya grejer som du tar fram.
Love it.
Kram.

Anonym sa...

Hej, har inte följt din blogg länge, men Guuud vad du är duktig. Själv är jag en äkta gröngöling, har precis börjat kavla och provat att dreja. Skitsvårt men ack så kul. Jag hoppas verkligen inte du slutar blogga nu när jag hittat dig :)

Kram från Västergötland/ Gunita

Anonym sa...

Hej,du får inte sluta blogga.Det är jätte inspirerande och kul att följa din blogg.Jag har lärt mig jätte mycket från dig,Tack. Men jag är dålig på att skriva och formulera mig./Zitha.

Krukmakeri hemjord sa...

Ja ni är tydligen en liten skara som läser..
jag fortsätter väl ett tag då..Men ni vet var ni hittar mig annars på Facebook..krukmakeri hemjord..
kram på er

Rebecca sa...

Jag läser ofta men är dålig på att kommentera tyvärr.