söndag 9 mars 2014

Som krukmakare bör man kunna mycket annat än drejning!

Hej på er...........Här  är det fullt upp vill jag lova. Sambon blev vald till ordförande i Kristinehamns handel i veckan. Vi får mer och mer provningar så i veckan som kommer ska det provas och föreläsas för 80 personer. Jag har kurserna där mina elever är så engagerade så dom vill inte sluta..Att ha ett sommaruppehåll fr.o.m med nu till september finns inte i deras värld.Fick nog världens finaste komplimang av en av eleverna som jobbat som lärare i hela sitt liv hon sa- Att bättre lärare får vi leta efter då hon tyckte jag var så lätt att förstå och se varje elevs behov..Det värmde då jag är helt självlärd när det gäller den biten oxå..
Mina pönor blev en succé av dess like så nu får jag göra fler.La ut denna skönhet på FB och hade snabbt över 1000 gilla..Mina elever har gjort egna ..
Vill Med rubriken säga att man bör kunna lite annat oxå än att bara dreja..Man har en fördel om man kan skulptera och forma..Mina små spel har tagit fart så nu satsar jag på större..
Kul oxå när man får specialbeställningar..Detta till en rektor .Skulle vara tvärtom som aporna ni vet..Blev så uppskattade att dom lades ut på instagram och hade snart en hel hög gilla...me like:).Hon som beställde dessa var bara så gullig och kom in och berättade detta..
Mina sopphinkar blev så himla bra..Gillar ordet oxå skarpt..SOPPHINKAR smaka på den ni..Även där har jag jobbat med skulpteringen..jag kan inte göra som alla andra så är det bara..Dessa rymmer 2-3 liter och håller värmen bra länge ..Kan vara nått för nästa högtid kanske ;)

Inga kommentarer: