onsdag 2 december 2015

Julen är här och jag får inte vara med i år !

Nu kör vi lite fotorepriser då jag inte kan hålla i en kamera ännu.Vill tacka alla underbara människor som kommer fram och pratar med mig när jag är ute och går med rullatorn . Samt alla kryahälsningar i alla dess former kort,blommor etc.NI ÄR UNDERBARA.
Tomten sitter i fönstret i år igen och tillverkar ..
Samlartomtarna finns i år igen..
En av mina XL ljustakar ..
Ni som följt mig  på FB vet att jag fortfarande går sjukskriven.Mina armar är fortfarande obrukbara dvs jag kan inte lyfta på mina överarmar pga att man skar av nerven under operation i september till båda mina armar.Har nu talat med kirurgen och han har gett nytt bud.Minst 200 dagar innan ny nerv växt ut.Om han nu vet vad han talar om.Han vill dessutom ha mig till Uppsala igen.Ringde igår till Uppsala fick då besked att avtalet mellan Uppsala och Karlstad lasarett går ut den 8 dec , känns tryggt. Sen får jag inte träffa dom i Uppsala mer tydligen. Den 6 dec går dessutom min sjukskrivning ut och har även där försökt få kontakt med någon i Karlstad vilket inte va det lättaste. Tycker dom att jag ska börja jobba 100% på måndag ,eller ? Har nu skickat in anmälan till patientnämnden till 4 ställen 2 vårdcentraler och 2 sjukhus.. Några har reagerat bl.a Nora.Blev uppringd av verksamhetschefen som sade att dom vill träffa mig .En läkare en verksamhetschef och en sjukgymnast mot lilla mig..Fick dock ingen sjukresa över länsgränserna och jag varken kan eller får köra bil..Kommer bli intressant detta. Kollade med värmlandstrafik  men där får man bara sjukresa till närmaste vårdcentral. Va jag inte nöjd kunde jag ju alltid överklaga till POMS va nu de är.. Ringde till Nora och sa att om jag ska komma får dom fixa resan..Man får välja vårdinrättning men man får ingen sjukresa.Fick ett intyg på färdtjänst av min läkare i okt men det är så finurligt funtat att det finns en regel att man inte får färdtjänst till sjukinrättningar..Så den ansökan åkte i papperskorgen. Nu kommer jag begära en sjukskrivning på 75% så jag kan pyssla lite i verkstan 2 tim per dag..Orkar inte mycket med dom här skitarmarna men kanske kan glasera småsaker för nu har det tagit hårt på lagret. Jag missar julhandeln  och jag har fått tackat nej till massor av beställningar. Tänk om man hade tagit tag i detta tillstånd redan i Nora , ja då hade det inte blivit så här allvarligt . Hoppas jag kan få med mig någon som kan stötta mig vid dom träffar med verksamhetsansvariga etc som nu kommer ske framöver..NÅTT dom aldrig kommer förstå är hur viktigt keramiken är för mig .
Det är mitt liv och det är min identitet!
Lägg till bildtext

2 kommentarer:

Wickedwife sa...

Detta verkar inte klokt, har du hört med din läkare om han inte kan skriva till flaskan så du får transport till och från sjukhus.Det är så påfrestande att tjata om allt som är så naturligt att doktorn skriver läkarintyg ändå behöver de påminnas.
Tur du är motiverad att återgå till 2 Tim jobb.
De borde vara glada att du ser framåt.
Kämpa på tjejen du fixar det.
Styrkekram

Inger Härjerud sa...

Inte nog med att du är sjuk, blivit felbehandlad, du ska också behöva bli "utsatt" för tre personer i den bransch som har misslyckats. Vet av egen erfarenhet att de håller ihop som om de hade den hårdaste kitt emellan sig. De kan inte inför dig och sina kollegor erkänna att saker och ting görs fel. Jag önskar dig all styrka till dina möten med alla inblandade. Tycker inte att det är rättvist att du ensam ska möta alla tre. I ett sånt läge skulle det finnas ett patientbiträde. Så som det finns i domstolarna för brottsoffer. Det är svårt att hålla sig lugn och saklig men jag håller tummarna för att du ändå känner att mötet blir bra och att eventuella beslut blir till din fördel. Tusen kramar till dig!