fredag 7 juli 2017

Kul på jobbet...ja det har jag var dag..Schackspelen går som smör i solsken..
Vi har oxå blivit återförsäljare till dessa helt otroligt sköna och svensktillverkade skor ..i skinn
Carina Bardum.com från Åkersberga
från 695:- 
Våra solfångare går oxå åt som smör i solsken..
Härliga frihängande rostiga ljusstakar ..bra pris 149:-st

Till sorgebarnet..
NU har jag fått ett förslag till beslut från IVO..Om man kan kalla det för förslag då alla punkter jag anmält avslås (tog bara ett år att komma fram till)..mera ett avslag!
Man hänvisar till vetenskap och det kunnande man har I SVERIGE.Man anser  att alla jobbat efter loggboken.Förnedringar som jag upplevt finns inte noterade i min sjukjournaler (hur tänkte man där).Klart dom inte gör ...Jag ska nu lägga in mitt veto mot detta förslag innan den 18 augusti. Vilket jag naturligtvis ska göra.
Har man kirurger som får  experimentera med levande människor och göra så gott dom kan då är det verkligen att tumma på patientsäkerheten..
Kan det hjälpa någon annan att jag strider för detta så OK då lägger jag ner lite tid på detta..Ge mig gärna lite glada tillrop :) 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker att du är jättestark som kämpar mot myndigheter och etablissemang, hoppas verkligen att du får lön för mödan i slutändan! Hittade till Dig via youtube och har nog sett alla dina filmer där minst en gång, många flera gånger. Har själv tagit upp drejandet efter många års uppehåll och jag förstår nu att jag har saknat det under alla år. Klurigt men roligt!!! Hade gärna gått kurs hos Dig men jag bor lite för långt bort och har inte haft möjlighet nu i sommar. Kanske kan man boka in sig för en privatlektion framåt hösten?

Allt gott, lycka till i kampen och trevlig sommar!
//Kajsa