fredag 13 mars 2009

Är som barn på nytt!

Har glaserat och dekorerat utställningsföremål hela veckan och imorgon kommer ugn 2 ut! Är som nyförälskad då jag hittat nya sätt att dekorera..Har tagit upp mina kunskaper i teckning och överfört detta på fat och andra föremål..Imorgon får vi se resultatet av ett porträtt som jag målat i ett av jättefaten..Alltså hur kul jobb har inte jag..
Ni måste bara komma förbi på vernissagen den 4 april på Örebro slott!!!
Drejade ytterligare 30 stora te muggar idag så nu har jag ca 150 muggar till öppningen i Karlskoga...Ska lägga på ytterligare ett kol och ta fram lite roliga köksgrejer typ lökgömmor och lite annat!
Nu känns det kul igen med allt trots att det dykt upp en tjej som har öppnat en butik i stan som säljer i stort sett samma grejer som jag , för hon har sprungit runt och hotat folk som säljer liknande produkter och sagt att hon ska konkurrera ut dom om dom inte säljer sin verksamhet till henne eller lägger ner.Vad vinner man på detta beteende! Vi gamlingar som hållit på länge är inte så lätta att få omkull..Jag kommer lägga in en ännu högre växel för att konkurrera och det kommer kunderna älska!!!!
Ha en underbar fredagskväll gott folk!
Annbritt

2 kommentarer:

Galleri Dalhem sa...

...så är det : jag blir jätteglad, när du mår så bra i ditt skapande.Vet hur det känns och tänker ofta, att det är så viktigt att vara i nuet. Hurra! för att du är som ett barn " på nytt ".
Jag är lika dan, men jag umgås med svanar just nu och mina ögon tindrar av vårligt kärleksrus ! / Erik

Krukmakeri hemjord sa...

Tack erik
Jag förstår att du förstår*L*