måndag 30 november 2009

Julkorgar


Nu är det dags att beställa julkorgar.Detta för att vi ska hinna få hem av alla årgångssakerna som oljor och vinägrar!Vi har ett bra samarbete med ett bageri som gör dom bästa skorporna och biscottin i Sverige.Kul med entusiastiska människor som detta lilla bageri!
Det som skiljer våra korgar från alla andras är vår unika handgjorda och prisvärda keramik..som man kan få med i korgarna..Dessa korgar kan anpassas efter ålder kön och vad man har för smak*L*
Idag har jag packat upp allt från slottsmarknaden och ställt iordning detta.Det har varit bra snurr i butiken trots måndag *L* Så jag har inte hunnit vara i verkstaden idag.Måste sätta igång imorgon inför julmarknaden i helgen det ska drejas och drejas och sättas en ugn! ..Det är slut på jättemycket efter julmarknaden i helgen..


Så här fina blev korgarna förra året .
Tack alla kunder för det stöd ni ger mig !
Vi gör korgar även i Nora och då kan ni få varor
från karlskoga butiken i den oxå!
Ha de gött

5 kommentarer:

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Det stämmer,kram Agneta

Tove sa...

Måste säga att jag upskattar ditt koncept med ett "julrum" jättemycket! Jag var och letade efter inredningsdetaljer till mitt kök och det fick INTE vara julpyntat pga att en tidning skulle fotogrfera hos oss. Hittade mycket inspiration hos er.

Undrar också om du kanske vet tillverkare på väggtermometern jag köpe hos er? Finns bild i albumet nedan.

http://www.styleroom.se/album/15002

Lisas torp sa...

Oj, du verkar ha fullt upp! Men det är väl stor säsong för er med butiker! Hoppas du hinner pusta ut sen under själva julen!

Du undrar hur jag får plats med allt...!!! Hm...en tallrikshylla på min tidigare tomma köksvägg tar väl ingen plats, och SÅ trångbodd är jag inte..! För att vara i innerstan har jag stoooort!! Ha-ha!

Jaha, så du har korten kvar fortfarande?! Här är de nästan slut, i alla fall julkorten, så jag kanske gör nya till nästa år...vem vet!
Slit inte ihjäl dej, glöm inte att hämta andan ibland!
Kram
Lisa

Krukmakeri hemjord sa...

Lisa,du har världens gulligaste lägenhet..minns mest av badrumsgolvet..ha ha ha

Nu får folk lite att fundera över*L*

Krukmakeri hemjord sa...

Hej Tove
Välkommen till min blogg..Termometern är tillverkat på Filipinerna!
Kul du gillade mitt lilla julrum.Ja man måste ju försöka förnya sig när alla andra apar efter*L*