måndag 19 juli 2010

arga krukmakarkärringen igång igen! *S*


Hej mina vänner!
Jag har inte tillgång till mina foton och den stationära datorn har krachat..vi måste köpa en ny.Sitter med en glapp laptop..

Här händer det en hel del.I söndags hade vi öppet och det va en hel del folk i farten.Vi bestämde oss för att ta en tur till vår butik i Karlskoga och hämta lite mer varor efter vi stängde.Vi tog den gamla vägen över skogen och berget.En väg som varit 90 väg i alla år men för nått halvår sedan gjorde man om den till en 80 väg..Halvvägs så blinkar en röd bil på oss .Kanske poliskontroll säger jag.En söndag säger sambon nä nä det va säkert någon som känner igen bilen och hejar..Men mycket riktigt så står det en hel jävla patrull mitt ute i ingenstans..Vi åkte 8 km för fort dvs 88 km ..Hade det varit 90 väg hade vi klarat oss..Man blir så förbannad..
-Ni kan vara glada att det är lägsta boten ,säger polisen!
1500:- åt skogen..GLAD????
Varken sambon eller jag har aldrig åkt dit för fortkörning för vi försöker verkligen hålla oss efter skyltarna plus minus 5 km..
Visst man ska inte köra för fort men oftast sitter dom normala hastighetsbegränsningar i gasfoten och man kan tycka att ta för sjutton dom som kör 50 km för fort och speciellt i tättbebyggt..Här var det hur lite trafik som helst och nyligen ändrade regler..

Varför jag reagerar starkt är för att jag själv fick en hyreslägenhet sönder slagen av B-kändisar för några år sedan och trots att dom erkände så la man ner förundersökningen i brist på bevis .Skador för 10 000 tals kronor fick jag ta då..polisen gjorde ingenting och hans som va skyldig hade så mycket på sig hos fogden att det inte gick att driva in i detta sekel..Fler snatterier i min butik har lagts ner med vändande post..Min mamma blev bestulen i sitt hem på sina diamantringar och det läggs ner med vändande post..

Sätt dit den vanliga svensson i små trafikförseelser istället så det kommer in några bötesbelopp för det riktiga buset dom vet hur dom ska komma undan!
Tills vi ses igen hoppas jag på en ny dator*L* Några tips?

2 kommentarer:

Mot nya äventyr ! sa...

Hejsan !
Första gången jag tittar in här !
Jättefina saker du gör !
Ja , jag hade oxå blivit förbannad på böteslappen ! 8 km över är ju ingenting på en 80 väg . Vore bättre dom kollade inne i samhällena istället !
Jätteskoj att hälsa på här hos dig !
Ha en fin dag ! Helen :0)

Eva sa...

Fy sjutton vad retligt men det är ju ungefär vad polisen klarar av !