onsdag 14 juli 2010

Lånad dator!!!


Hej mina vänner!

Min stationära dator är död så jag har fått låna en laptop som är glapp i skärmen..Helt underbart eller hur?
Det var under åskovädret igår som min sambo rusade in och drog ur alla sladdar till den stationära datorn och vips så dog den helt..Går inte att starta den är döööd.Kan någon tala om för mig varför datorer inte har någon livslängd alls.Har man öppnat kartongen så är den helt plötsligt gammal och omodern! Laptopen jag lånat är sambons arbetsredskap till vår webb..Den pajade skärmen på för över ett år sedan då va den 2,5 år gammal.Det går att använda den om man gillrar upp den med en träbit i fram kanten så att den lutar betänkligt bakåt.Jag är inte riktigt bekväm med en annan dator än den jag är van vid dessutom ligger hela mitt fotoalbum med ALLA bilder i den stationära.Köpa en ny dator finns inte på tapeten tyvärr..
Jag skulle behöva så mycket annat..som
Dammsugare den jag har är 10 år och tejpad överallt!
Mikrovågsugn då den gamla exploderade av blåbärssoppa!
Nya plattor till keramikugnen dom kostar bara 12000:- att byta ut!
Vattenkokare då den jag har läcker som ett såll!
Nu går det att sopa , laga mat i vanliga ugnen ,laga plattorna om o om igen(går inte att bränna stora fat längre) och koka vatten på spisen jag vet jag vet och det är precis det jag/vi gör*L*
Nu är jag inte den typen som handlar på krita utan vill ha pengar till det jag köper så det är bara att köra på det gamla sättet!


Här kommer ett par bilder jag hittade i sambons laptop..Den översta är ur min rätt nya rosserie som är söt tycker jag.Den nedre bilden är mina kanonrör som det står "kanongott" på som är specialgjorda till Karlskoga butiken!
puss & kram

2 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Hej!
Hur har du det i värmen? Riktigt sköönt hoppas jag. Har varit en tripp på semester en vecka, så skönt att komma ifrån allt ett tag. Känns att jag fått nya krafter utav ledigheten.
Programmet för skördefesten har nu kommit ut och delas ut till massor av människor i skaraborgsbygden.
Där står du nu med. Det var många i helgen som frågat min dotter Erika om dig. Jätte kul! att det verkar finnas ett intresse. Vi får höras lite längre fram.

Hade tänkt att passera Nora när vi åkte till Norge. Men jag har ju en man som surar när han inte får åka närmsta vägen, så jag gav helt enkelt upp att tjata om detta. Jag tar helt enkelt bilen och svänger upp själv en dag i augusti. Vi måste ju talas vid.

Tråkigt med din dator. Men allt brukar ordna sig, Jag har börjat dragit ur sladden så fort jag inte sitter där och jobbar.

Hoppas ni har det riktigt härligt!
Kram Helen

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Hej!
ja, min gamla mus har just lag av (alldeles för en minut sen) och man är verkligen "handiknappad" när man måste tänka anorlunda.... sååå bortskämd man är;-)

Finfinfa fåglar du gör här!
Ha det gott! Hillevi