torsdag 29 juli 2010

Nu är ordningen nästan återställd!


Nu ni är ordningen återställd!
Alla mina bilder ligger ff på moderkortet i den gamla datorn men det är en tidsfråga innan den sitter i den nya datorn.Har tagit bilder på dom 2 artiklarna som är skrivna om min utställning.Den i länsposten var införd idag och den i nerikes Allehanda den 18 juli.Jätteroligt att få med detta i lokalpressen.Båda satt ensamma på en sida så artiklarna var stora med bra bilder..Märktes väldigt väl när den var införd i NA den 18/7 att folk läst och kom för den skull..
klicka på bilderna så blir dom större!

Här är länsposten.Har en reporter Ingvar Hultman där som kommer med automatik på mina utställningar .Han är så trevlig och omtänksam och tänker på lilla mig när han ska göra reportage!

Full rulle i butiken fast det ösregnat i stort sett hela dagen.Jag är helt fascinerad.Nu drar det ihop sig för öppnandet av våran Karlskoga butik "Bladet&Bönan" .På måndag öppnar vi där igen och det är en del planerande så vi får hem varor i tid.Vi ska åka dit på söndag och skylta om och göra fint inför öppnandet.Det är såå många som frågat när vi öppnar så det märks att vi är saknade.

Jag håller på och drejar fram allt som ska vara med till Noramarken nu för nästa vecka har jag bara hjälp i Norabutiken halvtid så då blir det lite stressigt i verkstaden.
Planerna är dessa..
Vår nya knöliga serie med hjärtmuggar har blivit en dundersuccé så det kommer bli ett riktigt bra erbjudande på dessa..Får se hur många hundra jag orkar få fram*L*

Kramisar

2 kommentarer:

trädgårdsdrömmar sa...

De knöliga muggarna ser så fina ut.Och så bra med lite PR i tidningarna.Det kan man ju inte få för mycket av som egen företagare.Ha det gott

Min Skattkammare sa...

Knöliga muggarna är jättecoola!
Ja just ja....det är ljusstråket den helgen. Jamen då kanske folk är ute och snurrar runt i trakten och irrar in på bloggmarknaden!
Nu gör jag också reklam! ;o)
Blir det ingen fikatur hitåt för dig...vi har ju aldrig träffats!
Kram Kicki