lördag 16 oktober 2010

Sikes Bageri&Cafè i Nora


Hej mina bloggvänner!
Idag öppnade ett nytt Café/Bageri i staden Silkes Bageri & Café!
Jamen tänker ni-Finns det inte tillräckligt sånt i Nora?
-Nej det gör det inte med tanke på att denna tjejen har ett annat tänk än dom andra 2 som finns (året runt).Här är det ekologiskt in i minsta detalj.Stenugn från Tyskland ..allt bakas på plats inte en delicatoboll så långt ögat kan nå..Inga halvfabrikat..Nej här ska allt bakas från grunden..Såna initiativ älskar jag!

Här är Silke med personal..som ni ser är det renrakat*L*Vi köpte sista limpan och har stående limpbeställning varje vecka nu!
Silke har vårat ekologiska te och ska även ha vårat ekologiska kaffe så småningom..Äntligen någon som fattar vad samarbete handlar om!

Mysbild från utsidan ..Kolla vilka vackra fönster!

Här är stugan som ligger vid Noras strandpromenad!
Öppet onsdag-söndag 11-18

Utsikten från stugan!

Ved till alla värmekällor i stugan!


6 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilket läge...
Skulle bli sittande där med kaffekoppen i handen och bara njuta.
Trevlig helg:)

bakom berget sa...

Om jag kommer till Nora en vacker dag, ska jag gå dit och fika och när jag har gjort det, ja då ska jag göra ett besök hos dig. Vi kanske ses nån gång. Förresten...när är det ni har er julmarknad? Den har jag alltid velat besöka.
Ha en fin fortsättning på din helg! Kram Åsa.

Rosor och Pioner sa...

Hejsan,
Hittade dig via en blogg och man hajar till när någon är från samma trakter som en själv. Bor i Vikersvik. Har besökt dig någon gång och sett allt fint du gör. Skall göra ett bsök vid caféet nästa gång jag är in till Nora.
Ha en bra dag

Anonym sa...

Vilket mysigt ställe!! Ja man ska aldrig säga aldrig, för rätt som det är så dyker jag upp och då skall inhandlas både fint porslin och göra ett besök i cafét =)
Väldigt trevligt!!

Ha det fint i veckan
kram Maria

coyoteros sa...

verkar ju jättetrevligt,,,,strandpromenaden känner jag igen,men stugan har jag svårt att placera????? beskriv lite närmare,,tack!!

Krukmakeri hemjord sa...

Den ligger där man kör i båtarna i sjön alltså nästgårds med plaskusbryggan*L*

kram