söndag 5 juni 2011

Lite fix idag!


Vi hittade en helt fantastisk handelsträdgård i Ölme strax utanför Kristinehamn . Mycket nytt jag inte sett och det traditionella Priserna var mycket humana. Ta t.ex dom amplarna som jag ställt på cykeln .Säkert 80 cm i diameter och översållade med blommor för bara 185:-..hade kostat det dubbla på andra ställen..

Blev lite fina pelargoner utanför fönstren oxå i zinkhinkar jag haft i butiken tidigare.Säljer dom om nån vill köpa*L*.

Sen har vi kisse som för närvarande är innekatt. Vi får se sen.Jag kan inte ta med honom till verkstan förrän den är klar.Idag testade vi balkongen och nu kastade han sig upp på kanten ..Matte blev lite bedrövad där..Vi ska köpa nät så vi slipper vakta..Han blir sur när jag håller i honom och travar in och lägger sig demonstrativt inomhus.Annars så finner han sig rätt bra men vi mutar med rökt skinka och finaste kattmaten som går att uppbringa!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej där i Kristinehamn *L*
Ser väldigt fint ut. Verkligen billiga blommor....hm, kanske ska åka dit och handla..*S*
Stackars kissen : (
Ha det bra och fortsatt lycka till snart kommer jag på besök.
Kram från Västkustens marianne

eWa sa...

Den där cykeln är ju ett suveränt blickfång ! Är säker på att den lockar in folk i butiken :)

coyoteros sa...

äntligen en bild på..tigern..foppa i toppform..

han scannar redan in sina nya domäner,,åå du ser ju alldeles förskräckt ut....vänta bara tills han går balansgång på balkongräcket.. GOO FOPPA GOO

Suss sa...

Lilla Foppavännen, han hade behövt ett fosterhem ett tag....... Synd att jag snart ska bort, annars hade jag nog kattnappat honom från balkongen. Näta ordentligt så han inte kan ta sig ut!
Vad fint det ser ut där hos er, saknar er MYCKET! KRAM