fredag 1 februari 2013

Ny film på youtube..

Hej mina vänner............I början på veckan var vi på en café och restaurangmässa i Kista Stockholm.Intressant då jag alltid bara åkt till Formex .  Träffade på både gamla trogna leverantörer och hittade lite nytt.Ovan ser ni nyheter som ni kan se hur jag monterar på tuben..http://www.youtube.com/watch?v=82fzZS-Rx7E

På onsdagen skulle vi varit på mässa oxå men den va så pass liten så vi valde att åka hemåt..Stannade till i Enköping och hittade detta fantastiska hus..Pratade med butiksägaren som berättade om huset..Bara så sorgligt att det får finnas husägare som misshandlar gamla hus på detta viset..Butikerna som fanns i huset heter Garnboden ulligt/gulligt och Café Tant Gredelin..Hur charmigt som helst ..Det roliga var att vi pratade en stund med garntanten och samma problem som alla har är att man inte gynnar sina småaffärer..VAR har man inte hört detta tidigare:)I grannhuset huserade dessutom en keramiker..Tror ni jag blev glad..;))))sen  blev det fika hos Tant Gredelin..

Denna skylten satt utanpå det lilla fina huset..

Nu när julens belysningar städas ur kommer ni väl ihåg att jag har en uppsjö med roliga lampor både att hänga och ställa..från 225:-OSLAGBART PRIS med tanke på hur dom är tillverkade ..Här ovan ser ni en av mina lampfötter där det är ljus både inuti foten och ovan.Denna visar modellen utan skärm men jag har jättefina passande skärmar i textil oxå..


4 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!

Nu har jag gjort reklam för er fina butik på min blogg!

Ni är bäst!

//Cissi

Krukmakeri hemjord sa...

Tack Cissi...du äger ;)
Lägger dig i min blogglista..

ha de gott

Suss sa...

Näää, fy vad längesedan jag kollade in hos er. Nu vill jag åka på dagsutflykt känner jag. MYCKET har hänt sedan sist vi sågs/hördes, men hoppas få till det om det blir någon stund över. Kanske t o m kan få med mig kära dotter med numera liten bebis! Jag är alltså mormor......! KRAM på er, jättehärligt att det går så bra!

Anonym sa...

Vadå tant? En garntjej i sina bästa år ;)