söndag 23 juni 2013

Haft skadegörelse i butiken..

Hej mina vänner..Haft en välbehövlig ledighet hela 3 dagar över midsommar. Vi brukar unna oss det var år.Har inte haft något ledigt i år ännu och vi vet aldrig om det blir någon semester så det gäller att njuta.Vi var som vanligt i Norge hos min väninna sen 43 år tillbaka..Mina svarta glasscupar ser ni ovan..NYHET i sommar!
I veckan som var har vi haft en riktig skitkund inne..han blev irriterad för att han inte kunde få kaffe direkt när han beställde och for vingligt ut ur butiken.Så det ni ser på bordet ovan rev han ner till 50%.Han vägrade sen att ersätta oss fast jag sprang efter honom..Vid polisanmälan visade det sig att JAG ska bevisa att han gjorde detta med flit annars är det inget brott..Så om jag ska bli ersatt för en sketen blomkruka som polisen uttryckte sig så får jag gå till domstol..

Mannen är identifierad genom att jag fotade karln när han efter ha fnysit åt mig vände på klacken och gick..


Tur att det finns 99,9% bra kunder.Varav en handlade rejält..Tog en stund att slå in detta.Men va gör man inte för sina bra kunder..Tur oxå att vi hade kartongen kvar ..Hoppas ni haft en underbar midsommar..fast det regnat så in i bängen..

Inga kommentarer: