söndag 30 juni 2013

Söndag en vilodag , jo tjena!

Hello .. Fått dille på drakar & klor..Skulle bli ljustakar men det blev en kombo.Ljusstake/vas/flaska.. Idag söndag som är min enda lediga dag vad gör man då..jo tar tag i sånt man alltid skjuter på .Idag blev det städning och rensning av kylen.Gått och glott på den länge.När isen som sitter i ryggen på skåpet blir för tjock , ja då är det dags.Helgerna är annars numera bakdagar..ja jisus..
I butiken har vi en del modeller av stora lyktor.Men vad kan man ha dom till på sommaren JO...växthus..snacka om compact living..På balkongen vilket vi numera har...Så snyggt!Har drejat upp somrarnas storsäljare nr 1 .Mina mjölkskvättar..Lika bra att göra ett gäng så det räcker i juli..så det blev 150st..Tanterna är som tokiga i dessa speciellt om vi serverat i dom..Vi har dom i caféet . 
Nåja..liten stund tog vi oss ut denna söndag.I Kristinehamn finns det tillflöden överallt ..små forsar och kanaler ner till Vänern.Denna ligger 100 meter från Mac Donalds . Helt helt underbart .Man har en bastu vid kvarndammen som det heter..Jag bara undrar hur många Kristinehamnare som vet vad dom har.. för denna bastu står igenbommad...Sambon blev helt lyrisk och började prata Bastu extrem direkt..Sånt han utbildat folk till badhusen runtom i Sverige...Det ni är nått helt helt fantastiskt..

Inga kommentarer: