onsdag 19 augusti 2009

Formexmässan

Nu närmar sig formex mässan med stormsteg. Vi åker upp redan på onsdag kvällen den 26 aug för att kunna hänga på låset på torsdagsmorgonen pigga och glada.Det blir för jobbigt att köra upp på torsdagsmorgonen och klara att gå hela dagen då dom har extra öppet på kvällen för dom som bara är uppe 1 dag!
Denna mässa kolliderar med Nora marken igen.
Normalt är vi uppe på mässan alla 4 dagarna och brukar ändå få stressa på slutet. Nu har jag förberett mig rejält och bokat tid hos några nya så ingen norpar något jag vill ha framför näsan på mig*L*.

Vi måste vara hemma på fredag kväll för sen är det Nora marken lördag och söndag..Håller på för fullt med att bränna 200 st mjölkskvättar och
sockersmulor som jag ska ha marknadserbjudande på!

Nyheter är på väg in från våra leverantörer!

Många nya roliga nyheter från drejskivan blir det dessutom.
Vad sägs om lyktor som ser ut som spetstyg,tandpetskatter(ur gulliga)
lampskärmar även dom som spets tyg.Lampor med knappar och knapphål,muffinsformar mm mm.
Hoppas jag har fått er lite nyfikna nu*L*

Ha det gött
annbritt
6 kommentarer:

coyoteros sa...

nu har jag blivit riktigt kulturell..var inne och tittade på formexmässan -2007.
verkar hopplöst att kunna välja bland så mycket saker,,ska man ha allt som är snyggt så måste man ha väldigt späckad plånbok......fresten får mån låna insperation från andra,,om man inte direkt kopierar det som man tycker är snyggt....

Krukmakeri hemjord sa...

Formex är inte bara konst och konsthantverk .Det är lika mycket design .Förr handlade jag för runt en kvarts mille varje mässa nu är det lite mindre då jag har flera leverantörer jag har direktkontakt med ..Jag lånar inspiration men kopierar inte något rakt av..Har med min yrkesstolthet att göra*L*.Många som kopierar har ursäktat sig med att allt är redan gjort så dom tar rakt av.Visst muggar är muggar ..men handtag,formkänsla osv måste du själv hitta..

coyoteros sa...

själv brukar jag titta tex smidesdetaljer när tillfälle ges,,och sen kan jag låna bitar som jag gör snarlika,,fast då till nått helt annat användningsområde,,tex smidesgravkors från dalarna,,norpade jag ideer och gjorde en ren trädgårdsprydnad i smide,,fast då med modernaverktyg och ytbehandling,,,har även köpt billiga handgjorda träfåglar,,som jag uppgraderat med både färg och hållbar ytbehanling....fast jag gör bara saker för eget bruk,,,håller just nu på med en fjäril i smide och tyg som får rörliga vingar när det blåser,,den iden är lånad från flera håll..

Butik Östergården sa...

Hej
Men så vackra saker du gör med din händer. Har provat på några gånger att dreja men det verkar riktigt svårt. Den jag har provat hos heter Maria Nyström i Skövde hon är känd här i trakten. Har köpt mycket av henne under åren. Du kanse vet vem hon är?

Skall också upp till mässan Formex tidigt torsdag morgon.

Kul att du gillade våra kläder som vi skall få in i butiken. Jag har ingen web butik men skulle du se något du gillar kan jag ju alltid skicka det till dig.

Hoppas du får en spännande vecka i Stockholm, vi kanske stöter på varandra vem vet!

Kramen/Helen

Butik Östergården sa...

Hej igen!

Känner mig ganska mör nu efter att ha stått själv i butiken i tre dagar. Det har kommit massor av folk så det är jätte kul.

Kläderna kommer först i den här veckan i mitten. Kan svara på pris då.

Du får kolla efter en mörk liten mullig tjej på femtio med skylten Butik Östergården, Helen Svanström.

Ha det gott!

Kram Helen

Krukmakeri hemjord sa...

Ahhha en tvilling alltså*L*

Ska hålla ögonen öppna*L*
ha de gott
annbritt