söndag 14 februari 2010


En alla hjärtan hälsning till er alla trevliga bloggläsare!
Jag vill tacka för alla kommentarer i förra inlägget.Det visar ändå att jag inte tänker fel.Har hittat en annan tvål leverantör som har exakt samma upplägg men bättre innehåll så nån nytta med detta blev det*L*.
Jag kommer hålla ett bättre pris på dessa tvålar dessutom*L*
Eftersom jag har en sambo som är superduktig på hudvård och i synnerhet vad tvål ska innehålla så kommer det inte bli svårt att få folk att tycka om dessa tvålar och byta märke.

Idag har vi varit ute i det fina vädret .Vi gjorde några ärenden som inte hinns på hemmaplan då man är helt låst affärstider. Är det någon mer än jag som undrar varför glödlampor blivit så förbaskat dyra fast dom ser ut som tidigare alltså inte lågenergi ? Fick efter mycket om och men tag i päronlampor som är ett måste i vissa av mina lampor!

Sen blev det en tur ut till naturens hus i rynningviken.Det va smockat med folk men vi fick ett bord till slut! Käkade en räkmacka och drack en latte till denna!

Hoppas ni haft en härlig söndag och en partner som skämt bort er*L*


3 kommentarer:

bakom berget sa...

Vilken skön söndag ni verkar ha haft! Räkmacka...Mmmmums...
Ha en bra kommande vecka och grattis till den nya leverantören!
Hej&kram från Åsa.

LjuvligtLantligt sa...

Hoppas ni oxå hade/har en bra alla hjärtans dag.
VarmKram Git

Birgitta sa...

Vad bra att du fått tag på annan leverantör. Här har vi haft en kanonfin vinterdag. Termometern visade på plus 14 vid söderväggen.
Hjärtekramar till dej.
Birgitta