lördag 6 februari 2010


Hej mina bloggläsande vänner!
Lägger in en bild på mina nya Oolong tekannor som jag monterat ihop idag! Dom är inte så stora ca 2-3 dl.
Vi har en vattenläcka i lägenheten och jag blir lite nojig!
Ringde jouren hos hyresvärden och det kom ner en kille och tittade och sen säger karln -Det här får vi ta på måndag!
Ärligt talat så är det inte mitt problem men jag har haft både små och stora vattenskador i min hyresfastighet som jag ägde tidigare och även det som verkar litet kan ha spridit sig ..
Hade en kakelplatta som lossnade i ett nyrenoverat badrum 2 år senare fick vi riva ur hela det badrummet och göra om det!
Nu droppar det i en skarv mellan fönster nischen och listen som sitter på väggen!Killen trodde det kom från snön och isen på taket.Tror gör man i kyrkan!
Blir det en skada så att man får ställa in fläktar och om det ska rivas ner väggar för att torka upp .Då blir inte jag nådig!Skulle det sprida sig så att något i butiken behöver göras då får dom betala mig om det inte går att använda lokalerna .
Som sagt jag kan vara nojig!

5 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Vattenläckor är aldrig roliga. Man vet aldrig hur stora de är förrän man börjar riva upp och kolla.
Försök att ha en mysig lördagskväll.
Kramis Birgitta

agge sa...

Första gången jag tittat in på din blogg. Jätteläcker keramik. Här kommer jag att titta in igen. Agneta.

M sa...

Hei, så flotte ting du lager...jeg har alltid hatt en hemmelig drøm om å være keramiker..
Nå har jeg lagt til bloggen din på Bloggedamer40+ bloggen, ta gjerne med deg "knappen".

Klem,M

Butik Östergården sa...

Hej!
Det var ju en nonchalant karl, det kan ju bli allvaliga konsekvenser av en vattenläcka. Hoppas för din skull att det går bra.

Så fina kannorna blev!

Kram Helen

coyoteros sa...

vattenläckor är det värsta som finns..och vilken nolla som sa att det kan vänta till måndag??? när det gäller vattenskador är varje minut dyrbar,kan vara skillnaden mellan en liten skada och att bryta upp golv i flera delar av huset,,och allt bbesvär för hyresgästen även om man inte behöver betala själv...

jag vet,,där jag bodde förut så fick grannlägenheten vattenskada i badrummet,,trots att det var nyrenorverat,,??? fuskjobb altså.
å den skadan spred sej via träbalkar under golvet till min lägenhet,,så att man fick riva upp golven även där.

min stora lycka var att det fanns en fin större lägenhet i samma hus,som jag skulle bo i den tid som upptorkningen tog,,när hyresvärden kom å sa att det var klart,,så sa jag att nu flyttar jag inte tillbaks igen,,nu bor jag här,,han sa inget,,muttrade bara och gick,,så jag hade tur i oturen så att säga. hoppas din vattenskada är begränsad,,håller både tummar å klor.