tisdag 6 juli 2010

Noradagarna börjar imorgon och det är krig!


Hej på er!
Glest mellan inläggen beror på att det är tempo tempo i butiken..kul!
Imorgon börjar Noradagarna med en gammal tradition "antik&samlarmässa" en institution faktiskt.Men nu har institutionen fått konkurrens.För några år sedan försökte en annan kille ha mässa SAMTIDIGT vägg i vägg med den gamla samlarmässan då flyttades hela antik&samlar mäss arrangemanget en vecka framåt.Men så kan man inte hålla på varje år..I år har dessutom den nya upp stickaren startat dagen innan dvs idag.Vilket har gjort att vi har haft fullt drag i butiken..I annonsen antik&samlarmässan stod det på karlsängs idrottsplats INTE i tennishallen*L* Sen säger dom att jag är besvärlig ha ha ha ha..

Jag kan tycka att det är rätt fisigt att åka snålskjuts på något som någon annan jobbat upp men å andra sidan har det dragit mer folk till min butik..

Svårt fall doktorn grät!!
Jag tycker ändå det är rätt fisigt..


För jag kan tänka mig att det är ingen som pratat med han som jobbat upp detta till vad det är idag utan bara trampat på i ull strumporna.Jag ser paralleller till det jag själv upplever i lilla Nora.tyvärr!


och som vanligt sticker krukmakarkärringen ut näsan*L*

ps Lite mer utställning grejer ds

ps ps Fick en kråkfågel sönderslagen idag ds ds


2 kommentarer:

coyoteros sa...

håller med dej om att det finns fräckisar som hittar dom moraliska kryphålen ,,,men som du säger så spiller ju mera folk över på grannbutikerna,,,och när det gäller antik å sammlarsaker så åker ju folk riket runt ,kanske bara för att hitta en grej,,som dom är villiga att pynta in mycket pengar på...å då är det ju bra med ett stort utbud på ett ställe..

en ganska intresant sak är att en del butiker ger sej in på andras domäner,,genom att ha skylltar med texten,,obs tillfälligt parti...och att partiet hela tiden hålls välfyllt..???? under flera års tid..

hmmmmm

Eva sa...

Hej !
Tycker det låter som ni har trevligt i Nora. Konkurrens är bara bra, då anstränger sig alla ändå mer för att överträffa varandra och alla i stan får ju glädje av att utbudet blir större och drar mer folk..allt blir en god cirkel ! Och dina fåglar hjälper säkerligen till - de är jättefina !
Lycka till
Eva