onsdag 11 augusti 2010

Formex... om några timmar bär det iväg!


Nu är väskan packad och alla skor har en egen väska *L*

Har mina nya läckra skor från www.brandos.se med mig som jag kämpat ihjäl mig under sommaren för att få så ingådda det bara går.Sista behandlingen jag gjorde för att mjuka upp lädret var att stoppa in en sockerskål i lämplig höjd och bredd och trycka ut lästen med..På med vatten och sen har det fått stått så in 3 dagar.Sambon tyckte jag kunde bli skomakare oxå med mina färdigheter.Nu känns dom riktigt bra*L*och det tack vare mina sockerskålar!
Torsdagen viker vi helt åt mässan och sen har vi planerat in ett besök hos Johan&Nyström i deras rosteri på lördag.Dom bjuder på mat och kaffekoppning med någon kändis från kaffelandet Panama.Ska försöka se om en grossist i city kan ta emot mig då jag behöver lite fina tygskärmar till mina lampfötter.Deras skärmar är dom enda som duger *L*
Vi kommer ta det jätte lugnt i år med inköp då vi helt gjort om vårat koncept sen ett halvår tillbaka.
Jag letar ff efter något som jag får vara själv om (så länge det varar)Det vi kommer bli starkare på är ljussidan med tillbehör..
Har lite andra ideér som jag suger lite på ännu för vi måste få tomt i ett av rummen i butiken först!

Vi ses om några dagar!

Butiken i Nora har öppet som vanligt . vard 10-18 lörd 10-14
Butiken i Karlskoga är är stängd

Kram

6 kommentarer:

bakom berget sa...

Vilka roliga dagar du har framför dig! Lycka till! Och framför allt....lycka till med dina nya skor hi hi hi...
Åsa.

coyoteros sa...

jaha vad är det för specielt med skorna på bilden,,,sånna har ju var å varannan människa .....skämt å sidå,,det där med att få skorna att sitta bra kan vara nog så knepigt,,förr kunde man lämna in skorna till skomakarn..å beställa sk..utlästning..vilket gjorde skon exakt formad efter den egna foten,,utan att klämma...

vi ligger lite efter usa i skosevice..

köpte ett par äkta westerboots ,,när jag provade på westernridning i gyttorp för några år sen,,och dom fanns i tre olika fotbredder,,så det var lätt å hitta ett par som satt perfekt..utan att behöva gå upp i storlek,,,för har man stl 45,,så börjar det närma sig vasaloppstuk om man tvingas till större stl...hmmmmmm

Birgitta sa...

Ha det riktigt roligt på mässan. Vilka fina lampor du drejat.
Kram Birgitta

Suss sa...

Jaha, det var där ni var! Foppa kom springande emot mig när jag kom nere på gatan i lördags, upp i famnen och la sig tillrätta på armen och somnade. Kände mig HEDRAD! Hoppas det blev nytt, spännande kaffe och vad det gäller skorna hade jag inte kunnat få på mig dem vare sig med eller utan sockerskålsbehandling. Impad!
Lycka till med affären i höst, det är jättefint nu!

Annbritt Schmützer sa...

Dom skorna på bilden va inte dom jag köpt*L* Mina är lite lägre och lite mer intetsägande men tuffa..Klackar är något som jag slutade med som 30åring*L* Jag hade flera par skor och varvade med men med 30 grader inne i mässhallarna så gick jag till slut barfota..

Suss..Vi hade kattvakt och dom bodde i huset så kisse kunde komma och gå som han brukar..Det är bättre än att få vara innekatt i flera dagar hos min väninna speciellt i denna värmebölja som varit!

kram

Anonym sa...

Vilka läckra dojor =)
Låter som en spännande resa ni ska ut på.

Satt och kollade bakåt på inlägg som jag har missat här nu under sommaren och man blir alltid lika glad när man ser vad fina saker du gör!

Hoppas att resan blev lyckad och att skorna kändes bra =)

Kramis