tisdag 23 november 2010

Julskyltat inför julskyltningstävling i Karlskoga


Nu ni
har jag lagt ner extra mycket tid på mina stora fönster I Karlskoga för vi ska vara med i julskyltningstävlingen i år.Här är fönstret vid ingången som går i allmogestil!

och här är det ena stora fönstret som går i rött och vitt ..blev superfräscht .

Fönster 2 blev medeltida med lite dovare färger..Har
plockat med mig "Foppa" skulpturen.Han ligger i den stora korgen.Ställde även ut mina fantasi fåglar då dom är i lite dovare toner.Fick plats med en "medeltida" takkrona och till vänster i bilden ser ni en jätteram som jag hängt keramik i istället för en bild..

I detta fönster ser man förslag på våra fantastiska julkorg arrangemang.Inget skit i dom inte*L*

Här är dom fantastiska dressingarna och senaperna från LissEllas som är prisbelönta ..Tänk på att mycket kan ta slut fort , förra året tog vissa saker slut långt före jul...

Både jag och sambon blev helt lyriska över senaperna!


5 kommentarer:

Gudrun sa...

Fina skyltningar!
Gillar den översta bilden mest.
Hoppas du vinner. :)

Butik Östergården sa...

Du kommer säkert att vinna tävlingen. Mycket dekorativa fönster får jag säga. Håller tummarna för dig. Har du mina muggar klara snart?
Lummeln är inte äkta den är köpt fast ser väldigt äkta ut. Dyr är den kostar runt två hundra kronor är ca en och en halv meter lång.

Nu har vi fått en massa snö här. Vi som gjort så fint utanför butiken. Typiskt nu ligger det under snön.

Ha det gott!

kram Helen

coyoteros sa...

fina julfönster!!!

hur det än går,,är jag helt säker på att det blir minst,,2 eller 3a,,,vi får väl hoppas att jurryn dömmer rättvist och bedömmer det dom ser,,

lite försprång har du ju,,med ditt sortiment, måste ju vara svårare att tex julskylta i en butik med tex sytillbehör eller dammsugare...det här kan ju bli en riktig nagelbitare,,personligen tror jag du har en jättechans att dra längsta stråået.

Suss sa...

OJ, så himla fint, nu måste vi hitta en dag då vi kan åka till K-skoga och se det på riktigt. Undrar om "det lilla livet" är ledig någon dag när även jag är det? Kul att få se den fina skyltningen här i alla fall. Kram!

eWa sa...

Kul du vill vara med på min lilla utlottning :)
Dina julfönster är fantastiska och jag hoppas du vinner med detsom går i rött och vitt !
Lycka till !!
Eva