lördag 20 november 2010

Lite nytt och en fråga till er!


Hej go vänner!
Mycket i görningen nu .Det ska julskyltas i ett antal fönster ..Sånt är skitkul ..Man planerar skissar och köper in attiraljer till detta .I år ska vi vara med på vår första julskyltningstävling i Karlskoga.Därför kommer jag lägga krutet där..*L*.Det gör att folk som är ute på 1:a advent kommer ha en anledning att hitta oss! Får se vad vi hittar på för bus*L*

Bilden visar en av mina favoriter..Kan användas till glögg oxå*L*

Den gråblå glasyren har kommit lite i skymundan på sistone pga av den nya beiga..Men den är rätt häftig ..eller vad tycker ni?

Tog en liten interiör bild på det gröna..Men snart river vi fönstret för julskyltningen!

För er som blivit sålda på min spetsserie har denna lilla klocka sett dagens ljus..blev riktigt puttenuttig..*L*

Sen en ny kompis i klämhjärtserien..kanna för mjölkskvätten!

Nu i juletider så är denna serie söt med sina hjärtan.. även om jag kan tycka att den passar året om!

Slår ett slag för vitlök o ingefärsrivaren som Tina på Tv gjort reklam för.Mina är stora och har pip och upphängningsanordning för 125:-

Sen måste jag bara visa mina nystickade pulsvärmare och mössa ..Allt ihop en garnkostnad på 100:-..Jag har inte stickat på över 30 år så nu sattes krukmakarkärringen på prov.Inget mönster utan allt på fri hand..som vanligt ha ha ha ..Varma och goa blev dom i alpackaull..till min nya kappa även den med tomteluvekapuchong!

Har en fråga till er därute!
Någon som köpt glasögon över nätet från Lensway?
Berätta gärna vad ni tyckte!


2 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Oj vad mycket fint du visar...
Hjärtskålen är ju så söt och klockan med spets var verkligen puttenuttig.
Spännande med skylttävling.
Kramar:)

coyoteros sa...

har provat på stickbranchen en gång,,,fick en lidnersk knäpp,åå skulle lära mej sticka en tröja,,skaffade garn och en gallant dam som instruktör..

hon visade och instruerade mej några timmar,,å räknade ut maskantalet till framstycket,,åå sen körde jag i gång för fulla segel,åå höll på några dagar,,när damen dök upp igen åå ville kolla,,framstycket var halvfärdigt..

problemet var att det var ca 20 cm för brett,,trotts att maskantalet var korrekt,,,mina smehänder hade dragit för hårt i garnet !!!!

frågan var då ,vad göra?? hon svarade ..repa upp och börja om..

så slutade min stickkarriär..